T Tugra Bunyak Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 İşlemci: Intel i3-2120, Anakart: ASUS H61M-K. Benim bir işlemci soğutucusu almam lazım ama ne almalıyım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
İşlemci: Intel i3-2120, Anakart: ASUS H61M-K. Benim bir işlemci soğutucusu almam lazım ama ne almalıyım bilmiyorum.
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Aralık 2020 #2 Snowman X6 almaya kalkma istersen al fakat OC yapılmayacağından işlemci 38 derece üstüne çıkmıyor. Akşam oyun oynarken kasayla ayağım dip dipe sürekli soğuk üflüyor. Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Snowman X6 almaya kalkma istersen al fakat OC yapılmayacağından işlemci 38 derece üstüne çıkmıyor. Akşam oyun oynarken kasayla ayağım dip dipe sürekli soğuk üflüyor. Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
KopuQlavye Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Yanlışlıkla Doğduğum Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2020 #3 OC yapılmıyor diye biliyorum o işlemciye. O yüzden herhangi bir stok fan yeterli olacaktır.