İ3 2120 ile GTX 960 sorunsuz çalışır mı?

Sina yüksel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi işlemcim İntel core İ3 2120 bu hafta sonu inşallah GTX 960 almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım youtube'tan benim sistemim ile aynı olan testler var ve her oyunda darboğaz yaşamadan rahatlıkla 50 FPS alıyor(bezen daha fazla COD serisinde 100 FPS bile oluyor) adamın testi yapanlara göre bi sıkıntı yok. Acaba alırsam bu kartı sıkıntı yaşar mıyım? Anakart H61M-DS2 RAM 8 GB 650w PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Riske atmaya değermi bilemem. Ama buradaki arkadaş oynamış. Şunuda belirtiyim darboğaz kesinlikle olacak işlemcin ekran kartını %30 civarı frenliyecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela GTA 5' de çimen kalitesi ayarını en düşüğe alıp diğer ayarları sona alıp takılma drop olmadan oynayan bir sürü kişi var. Ama dediğim gibi kartın tam gücünü kullanamayacaksın işlemciye yük bindiren ayarları kapattığın zaman çatır çatır oynarsın. Ve çözünürlükde önemli 1600*900' oynamış bu videoda sende bu çözünürlüğün altına inmemelisin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar 720p de oynarsam oyunları çokmu rahatsız eder yani çok fazlamı donma yapar

Zaten bu youtube den örnek verdiğim adam buydu her oyunu oynuyor adam ama hiç takılma yaşamıyor bende bu şekilde oynarsam sıkıntı çıkarmı ?

bende MSİ GTX 960 GAMİNG 2G ekran kartı var işlemci İ3 550 GTA 5 dışında hiç bir oyunda sorun çıkmadı.
GTA 5 deki sorunda oyuna ilk girdiğimde gayet normal çalışıyor daha sonrasında kasma yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…