i3 2120 işlemci değişimi

ekstremum nokta

Kilopat
Daha fazla  
Şu anki işlemcimi yetersiz buluyorum ve yeni bir işlemci alacağım. Intel Core i5-2500K'yı kestirdim gözüme. Sorum şu, Witcher 3'te şu anki sistemimle 25 FPS alıyorum. İşlemciyi değişince ne kadar artar?
Bir de ekran kartım vs. Bannerlord kaldırıyoe, işlemci kaldırır mı? i5-2500K Bannerlord oynatır mı?

Sistem: Intel Core i3-2120 @3.30 GHz - AMD Radeon HD 7700 2GB - 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçecekseniz geçmişken i7 2600K/3770k gibi bir işlemciye geçin. Bir miktar performans artışı olacaktır ama düşük performansın asıl sebebi ekran kartı olma ihtimali yüksek. Oyun içi kullanım değerlerini inceleyip ona göre hareket edin derim.
Düzenleme : Bu videoda aynı işlemci kullanılıyor ve göründüğü üzere performans iyi. Önceliğiniz ekran kartı olsun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anki işlemcimi yetersiz buluyorum ve yeni bir işlemci alacağım. Intel Core i5-2500K'yı kestirdim gözüme. Sorum şu, Witcher 3'te şu anki sistemimle 25 FPS alıyorum. İşlemciyi değişince ne kadar artar?
Bir de ekran kartım vs. Bannerlord kaldırıyoe, işlemci kaldırır mı? i5-2500K Bannerlord oynatır mı?

Sistem: Intel Core i3-2120 @3.30 GHz - AMD Radeon HD 7700 2GB - 8 GB RAM.
Tüm sistemi paylaşır mısın ?

Everest'in 250W bir güç kaynağı. Anakart Gigabyte ga-g31m-es2l. 4x2 RAM Kingston 1333 MHz. Unuttuğum varsa kusura bakma.
Max 600-700 Tl'ye Witcher 3'te 50 Fps'i geçirtecek bir ekran kartı var mı? Ya da bu fiyata ne önerirsiniz?
Aliexpress'ten sipariş etsek olur mu? Eğer yok diyorsanız 2.el bulacaksınız.GTX 750 Tİ , GTX 950 , GTX 760 Tİ kartlarına bak benim CPU da bundan ben de 750 Tİ ilanı buldum onu alacağım 300-450 TL arasında var indirim yaptırarak alabilirsin.Eğer pahalıysa ürüler GTX 650 Boost modeline de bakabilirsin.
Aliexpress'te GTX 750 Tİ 45-60 $ seviyesinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı