Z ZeOnS Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Merhabalar, benim bir bilgisayarım var ve soğutucusu soğutmadığı yüzünden ekran donuyor. Bende de 100 TL olduğu için i3 2120 bir işlemciye soğutucu fan istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
Merhabalar, benim bir bilgisayarım var ve soğutucusu soğutmadığı yüzünden ekran donuyor. Bende de 100 TL olduğu için i3 2120 bir işlemciye soğutucu fan istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
S SemyH Hectopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 437 2 Şubat 2021 #2 1155 pine uyumlu olması gerekiyor Intel Snowman M200 Combo Amdi/intel 9cm Led Işıklı Oyun Kasa Cpu Fan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Intel Snowman M200 Combo Amdi/intel 9cm Led Işıklı Oyun Kasa Cpu Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
1155 pine uyumlu olması gerekiyor Intel Snowman M200 Combo Amdi/intel 9cm Led Işıklı Oyun Kasa Cpu Fan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Intel Snowman M200 Combo Amdi/intel 9cm Led Işıklı Oyun Kasa Cpu Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 2 Şubat 2021 #3 Soğutucusu soğutmadığı için donduğundan emin misiniz peki? Sonra boşuna almış olmayın.
RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #4 Lee Everett dedi: Soğutucusu soğutmadığı için donduğundan emin misiniz peki? Sonra boşuna almış olmayın. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi çok ısındığı zaman sistem kitleniyor olabilir. Donuyor derken sanırım bunu kastediyor arkadaş.
Lee Everett dedi: Soğutucusu soğutmadığı için donduğundan emin misiniz peki? Sonra boşuna almış olmayın. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi çok ısındığı zaman sistem kitleniyor olabilir. Donuyor derken sanırım bunu kastediyor arkadaş.