i3 2120 işletim sistemi önerisi

Tam olarak neyden bahsettiğini çok iyi anlıyorum. Windows 10 tam bir performans felaketi Bir fotoğraf açman bile sabır işine dönüyor. Tavsiyem? Explorer++, Image Glass, Sumatra PDF gibi hafif programlara geçmen. Windows 8.1 kullanmak da bir çözüm olabilir ama yakında onun da desteği bitecek malesef Windows 10 X gelince eski bilgisayarlar için uygun bir şey elimizde olacakmış. En azından MS böyle iddia ediyor. Umarım sözlerinde durabilirler. Okulumdan dolayı ben de dual boot yapmak zorunda kalıyorum ve bunun acısını çekiyorum.

Linux'ta hiçbir işlem yapamamana gelince, burada hangi dağıtımı kurduğun ve ne yapmaya çalıştığın tabi ki etkenler. Eğer ilk dağıtımın olarak Kali Linux gibi alakasız bir şey kurduysan hiçbir şey yapamamana şaşırmam. Son kullanıcılar topluluğa hiç sormadan, danışmadan veya bir YouTube videosu bile izlemeden balıklama atlamaya kalkıyor. Böyle olunca da aralarından verilerini kaybettiğinden yakınanlar bile çıkıyor. Linux kullanması "zor" bir sistem değil ama farklı bir sistem. Eğer bu konuda zorluk çekiyorsan forumumuzun gül gibi bir Linux başlığı var. Kullanıcılar arasında bazı toksik veya aşırı tepki verenler var tabi. Ama soru sorduğunda, yardım istediğinde tecrübelerini seninle paylaşacak da oldukça bilgili insanlar var

Çok teşekkür ederim minnettarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…