i3-2120 masaüstü bilgisayar yenilenmeli mi?

LocalBey

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayar öngeçmişi:

Merhabalar. Kullandığım bilgisayar marka olmayan tamamen 2013 tarihinde toplama halde dizilmiş bir masaüstü bilgisayardır. Her ne kadar eski olsa da GTA V gibi yüksek grafikli oyunları az grafik ayarlarında 30 ila 40 FPS aralarında oynatmayı başarabiliyor ki şu an modlu bir şekilde oynamaya devam ediyorum. Ancak her ne kadar böyle yüksek grafikli oyun açmayı başarabilse de günümüzde yeni çıkan veyahut sağlam grafikli başka oyunları bilgisayarım desteklemiyor ya da kaldıramıyor. GTA V'in optimizasyonu çok iyi olduğundan mıdır bilemem ama diğer yüksek oyunları aynen bu şekilde oynayamamak üzüyor. Ekonomik problemlerde eklenince bilgisayar bileşenleri pahalandıkça pahalanıyor o yüzden yeni bileşen ya da yeni sistem alma gibi bir durumum olamıyor ancak yine de bana göre kötü olmayan bir adet ekran kartı modeli var ama bu modeli şu anki sistemim ile darboğaz yapar mı bunu bilmiyorum. Kullandığım sistemin bilgilerini alt tarafta paylaştım böylelikle bana yardım edebilirsiniz.

Sistem bilgileri:

CPU: Intel Core i3-2120 CPU @ 3.30GHz
Mainboard: ASUSTeK H61M-E
Memory: 8,00 GB DDR3.
Graphics: AMD Radeon HD 6570 2 GB.
-
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit (Build 19043)
DirectX 12.0

Ana konu:

Anakartım aşağıda verdiğim DDR4 ekran kartını destekler mi? Destekliyorsa işlemcim ile bir darboğaz sorunu yaşar mı? Bu sorularıma cevap verirseniz şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca önerebileceğiniz başka bileşenler olursa yazabilirsiniz.

Ekran kartı: Msi geforce gt1030 ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi geforce gt1030 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı