i3 2120 R7 240 Valorant çöküyor

Niko98

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu oyunu arkadaşımın isteğiyle indirdim. Oyunu normal oynarken grafik belleği yetersiz diye çöküyor. Oyunu birazdan bir daha açıp çökme uyarısı gelirse SS atacağım.

Bir de galiba her zaman aynı nedenden çökmüyor. Çoğu zaman bir hata vermeden ya çöküyor ya kilitleniyor. Görev yöneticisine geçemiyorum ve tek çare oturumu kapatmak oluyor.

Sistem:
  • Intel Core i3 2120
  • 2x2 4 GB RAM 1333MHz
  • AMD R7 240 2 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ihtimalle ekran kartınızın sürücüsü çöküyor genelde AMD kartlarda görülen bir durum NVIDIA Geforce GT525M 1GB ile oynuyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. Kuvvetle muhtemel yeni gelen güncelleme kaynaklı birçok sorun oluşmuştu 8 haziranda büyük bir optimizasyon güncellemesi gelecek o zaman düzelir ancak https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr bu adrese ticket atıp aynı şekilde sorunu yazın bakalım ne diyecekler yüksek ihtimalle sorununuzu çözerler.

Evet, arada oyun arkasında AMD'nin sürücüsü hata veriyor ya da çöküyor dediğiniz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…