SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2015 #1 Bugün bilgisayarımda ilk defa render yaptım. Soğutma olarak ZALMAN CNPS90F kullanıyorum. Sıcaklık değerleri: Bir de soğutucum iyi mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2015
Bugün bilgisayarımda ilk defa render yaptım. Soğutma olarak ZALMAN CNPS90F kullanıyorum. Sıcaklık değerleri: Bir de soğutucum iyi mi acaba?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 10 Aralık 2015 #2 Soğutucun iyi değil, giriş seviyesi olduğunu söyleyebilirim. Böyle bir soğutucu için gayet normal değerler, sorun yaşatmayacaktır yük altındaki bu sıcaklık değerleri.
Soğutucun iyi değil, giriş seviyesi olduğunu söyleyebilirim. Böyle bir soğutucu için gayet normal değerler, sorun yaşatmayacaktır yük altındaki bu sıcaklık değerleri.