2.el ASUS AREZ RX560 aldıktan sonra taktım ve oyun açınca GPU kullanımı %100'den %0 %63 rastgele sayılara atıyor. İşlemci darboğaz yapıyor olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
2.el ASUS AREZ RX560 aldıktan sonra taktım ve oyun açınca GPU kullanımı %100'den %0 %63 rastgele sayılara atıyor. İşlemci darboğaz yapıyor olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam şimdi şöyle masaüstündeyken bile takılmalar meydana geliyo ve bilgisayarı açınca çözünürlük değişiyor sol altta yatay kırmızı bir çizgi yanıp sönüyor
hocam şimdi şöyle masaüstündeyken bile takılmalar meydana geliyo ve bilgisayarı açınca çözünürlük değişiyor sol altta yatay kırmızı bir çizgi yanıp sönüyor
Bende i7 860 var bayağı açıyor Windows 10'u mucize falan değil gayet de akıcı bir tek işlemciye bakarak yorum yapmayın ve evet oyunlarda biraz darboğaz yapıyor ama bu işletim sistemini açmaz demek değildir.
Harbiden ne kadar anlamsiz bir cumle. Sanirim i3-2120'yi Pentium 4 falan sandı garibim.... Ya da sirf i3 diye dedi. Su bu tur i3 kotudur diyen ezberci kisimdan kurtulamadi forum yahu.