Asyneum
Megapat
Daha fazla
Başta League of Legends ve Counter-Strike: Global Offensive olmak üzere aklınıza gelecek tüm oyunlarda aşağıda yazacağım sistem ile gördüğüm FPS değerleri insanı üzer nitelikte. Yaklaşık 3 yıldır bu bilgisayarı kullanıyorum, son 1 yıldır bu şekilde FPS sorunları yaşıyorum. Oyuna gelen güncellemelerde etkiliyor tabi performansı ama artık canıma tak etti. Sorun nerede, bilmiyorum ve bulamıyorum. Bazı aldığım değerleri aşağıda dipnot olarak belirtiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
League of Legends'de (en düşük ayarlarda) aldığım maximum FPS: 80. Counter-Strike: Global Offensive'de (En düşük ayarlarda) aldığım maximum FPS: 45.
Diğer oyunları söylememe gerek bile yok...
Aklınıza gelebilecek tüm işletim sistemlerini denedim. Sonuç negatif.
Bilgisayar ve Ekran Kartı özellikleri; (CPU-Z ve GPU-Z Değerleri.)
CPU-Z Değerleri:
İşlemci:
Önbellek:
Anakart:
Bellek (RAM):
SPD (Slot 1):
SPD (Slot 2):
GPU-Z Değerleri:
Ekran Kartı Tam Modeli:
Ekran Kartı Sensörleri:
Yukarıda tüm bileşenleri belirtmeye çalıştım. Son 1 yıldır sistemden aldığım performans (3 yıla hitaben) %80 düştü. Bu durumu bir türlü çözemiyorum yapmadığım şey kalmadı.
League of Legends'de (en düşük ayarlarda) aldığım maximum FPS: 80. Counter-Strike: Global Offensive'de (En düşük ayarlarda) aldığım maximum FPS: 45.
Diğer oyunları söylememe gerek bile yok...
Aklınıza gelebilecek tüm işletim sistemlerini denedim. Sonuç negatif.
Bilgisayar ve Ekran Kartı özellikleri; (CPU-Z ve GPU-Z Değerleri.)
CPU-Z Değerleri:
İşlemci:
Önbellek:
Anakart:
Bellek (RAM):
SPD (Slot 1):
SPD (Slot 2):
GPU-Z Değerleri:
Ekran Kartı Tam Modeli:
Ekran Kartı Sensörleri:
Yukarıda tüm bileşenleri belirtmeye çalıştım. Son 1 yıldır sistemden aldığım performans (3 yıla hitaben) %80 düştü. Bu durumu bir türlü çözemiyorum yapmadığım şey kalmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: