I3 2120 sistem yükseltme

kullanıcı m.g

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Mevcut bilgisayarımla CS:GO gibi FPS oyunlarında akıcı bir oyun oynayamıyorum. Mümkün olan en uygun fiyatla sistemi iyileştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem şu özelliklerde:
  • Biostar H61MGV3 anakart
  • Dual Core Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU 3.30GHz
  • 8GB DDR3 RAM (sanırım 4+4 ) iki parçadan oluşuyor
  • Mevcut ekran kartı Nvidia Geforce 9500GT
  • PSU konusunda emin olmamakla birlikte %90 300W'tan az olduğu görüşündeyim, üzerinde görmedim Watt bilgisini modeli Whitecom WHT-9256.
Bu sistemi en az maliyetle nasıl adam edebilirim? Uygun bir ekran kartı alsam rahatlatır mı? (Ki ekran kartıyla birlikle powerın da değişmesi gerekecek sanırım.) Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin çok eskimiş. 2. Nesil Intel işlemcinin yüksek modelini sağlıklı şekilde bulabileceğini sanmıyorum. Bellekler yine kullanılabilir alacağın anakarta göre ama PSU+anakart+CPU+ekran kartı değişmesi gerek. Bize bütçe lazım dostum. Bütçen nedir?

Açıkçası sadece ekran kartı ve PSU yu değiştirerek işin içinden sıyrılmayı düşünüyordum. Bu yüzden çok da bir bütçe ayıramayacağım. Aşağı yukarı 600 lira kadar bir bütçem var. Yeni bir ekran kartı CS:GO için yeterli olmaz mı?

Mr.Acar yardımın için teşekkürler. Herhangi bir markaya ait olan GT 1030 işimi görür mü ?

Aslında işlemi CS:GO için yeterli. Ekran kartını da GT 1030 yaparsak yeterli olur.
Hocam çok sağ ol yardımcı olduğun için. Peki elimdeki anakart, yani H61MGV3 gt1030 için uygun mu ?
Diğer bir sorum da şu. Kaç watt psu yeterli olur ?

Hangi markaya ait olursa olsun, o anakarta GT 1030 takılır. PSU 12V kanalından kaç W veriyor? Ama PSU da değişse daha iyi olur.

PSU için bütçeniz nedir?

Hangi markaya ait olursa olsun, o anakarta GT 1030 takılır. PSU 12V kanalından kaç W veriyor? Ama PSU da değişse daha iyi olur.

PSU için bütçeniz nedir?
12v kanalı nedir anlamadım ama PSU 300watt dan düşük 200 lerde olduğunu tahmin ediyorum. PSU yu da değiştirebilirim. Kaç Watt almamı önerirsiniz?

PSU için bütçeniz nedir?
Peki bütün modelleri performans açısından birbirine yakın mıdır ?

Kaliteli bir 500W +80 sertifikalı bir PSU yakışır.

Peki bütün modelleri performans açısından birbirine yakın mıdır ?
Everest, Frisby gibi PSU markaları var. Bunları önermiyoruz. Yani bütün PSU'lar bir değildir. Bütçe söylerseniz size öneride bulunabilirim.

Kaliteli bir 500W +80 sertifikalı bir PSU yakışır.

Everest, Frisby gibi PSU markaları var. Bunları önermiyoruz. Yani bütün PSU'lar bir değildir. Bütçe söylerseniz size öneride bulunabilirim.
Ucuz markasız bir psu düşünüyordum ama 150 200 lira ayırabilirim en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…