Çözüldü i3-2120 sistemde DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Evet, RAM'iniz de arızalı. Biraz pahalıya patladı ama RAM'i de değişirseniz sorununuz kalmamalı.
Discord yüzünden arızalı sektörlerden birinde okuma ya da yazma işlemi gerçekleşiyor olabilir. Hâlâ en yakın zamanda diskin değişiminden yanayım

İstiyorsaniz son minidump dosyasini atayim.

Atarsanız bakarım ama benzer şeyler olacağını düşünmekteyim.

Hocam bayağı bir Rainbow oynadik DC acik arkadaslarla vermedi mavi ekran. Ne kadar garip bir PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi, diskin bozuk sektörüne veri yazılırsa ya da oradan veri okunursa çöker. Kesin çözüm disk değişimi. Disk değişene kadar ara ara mavi ekranlar peşinizi bırakmayacaktır.

Hocam aldim ben HDD'yi şey olarak kullansam 500 GB aldim.
Oyun yedeklerim. Fotograf ve videolarimi HDD'ye koyacağım. Oyunlarimi SSD'ye kuracağım Windows'u da ayni sekilde yani.

HDD sadece minik depolama alani gibi duracak, bir sıkıntı olmaz değil mi?

Muhtemelen bir sıkıntı yaratmaz ama belli olmaz zira zamanla daha da çok bozulabilir. Bozulana kadar yeni disk sorunu çözecektir. Artık çözüldüğüne dair mesajınızı bekliyor olacağım

Hocam hazir buradayken bir şey daha sormak istiyorum HDD'de olan Windows 10 setup ile SSD'ye format atsam temiz olur değil mi?

SSD'ye Windows kursam yani.

Hocam formati hallettim PC ucuyor ya boyle bir şey yok, yarin BF1 indireyim deneyeyim bakalim ne olacak.

Hocam biraz oynadim mavi ekran vermedi ama verir gibi dittt sesi geldi PC reset atti.
HDD'yi sokup oyle oynayacağım gene yaparsa baska bir sorun var hocam.

Mavi ekran vermemiş neticede, hâlâ çözüleceğine inanmaktayım.

Simdi HDD'yi soktum ama reboot olmadi.
Tekrardan UEFI miydi o tarz format attim.
Oyunlari yükleyip deneyeceğim HDD'yi cikardim.

Donanimsal bir sıkıntı var diye düşünüyorum her şeyi degistirdik hocam. Bakalim tekrardan ne olacak.

Hocam o bu degil de bu SSD çok farkli bir teknoloji, hakkini vermek lazim artik bir şey acarken bekleme surem yok ya.

Hocam HDD takili degil gene oyun oynarken yedik mavi ekran minidump atiyorum birazdan.

Mavi ekran vermemiş neticede, hâlâ çözüleceğine inanmaktayım.

Buyurun hocam taze

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…