Çözüldü i3 2120 Sistemde GTA 5 Kasma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam boşta 35 yük altında 60 62.

1. Windows 10 x64 UEFI yükledim.
  2. Bütün driver sorunsuz yükledim.
  3. Asus GPU Tweak 2 ayarlarını yaptım.
  4. Performans Testi çok güzel oranlar aldım.
  5. Suan oyunları yükleyip tekrar bakıcam
  6. İşlemci 30 derece, Ekran kartı 30 derece, Hdd 28 derece, Anakart 25 derece.
  7. Silent modunda çalışıyor Fanlar (TEMİZLİK YAPILDI)

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU kullanımı %98 olmuş. Bu iyi değil. Windows 10'da CPU kullanımı düşmeli. Oyunu bir de SSD'ye kurup dene.
Abi SSD'ye kurdum FPS aniden 50'den 25'e düşüyor. Sonra tekrar 50'ye cikiyor.

Recep abi çözüm olarak ne yapabilirim. Sorun işlemci mi?

Oyun esnasında görev yöneticisinden işlemler bölümüne gelip en çok işlemci sömüren uygulamaları tespit edip buraya yazar mısınız, sorununuz yazılım kaynaklı gözüküyor çünkü.

Oyun esnasında görev yöneticisinden işlemler bölümüne gelip en çok işlemci sömüren uygulamaları tespit edip buraya yazar mısınız, sorununuz yazılım kaynaklı gözüküyor çünkü.
Hocam suan stajdayim eve gidince aticam ama sanmıyorum. Aniden FPS düşmesi ne anlama geliyor.

Sen ısınma sorunu yaşıyorsun bariz. Ya HDD ısınıp drop yapıyor ya da işlemci. O tablo neyin tablosu bilmiyorum ancak "warming" yani ısınma uyarısı veriyor.
İşlemci 60 derece hdd 30 derece bu hataları bilen yok heralde.

İşlemci ile alakası yok, ben i3 550 3.2GHz (1. nesil) + GTX 750 Ti ile sıfır kasma da oynuyordum.
Sorun neyden olabilir hocam bir fikriniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…