i3 2120 Sistemde Parça yükseltme

Öyle bir şey yok. 2. ve 3. nesil işlemci takabilir.

2. 3. nesil Intel işlemci takmasın diye değişsin diyorum 665 MHz RAM DDR3 DDR4'e geçmesi onun için daha iyi
 
En ideal yükseltme sanırım RAM'i bulabilirsen ve anakart destekliyorsa 16 GB yapıp, işlemciyi eğer destekliyorsa i7-2600 yapıp, ekran kartını GTX 970 veya GTX 1060 yapman olacaktır. (PSU yeterli olmalı.)

Böyle uygun bir fiyata dediklerimi ayarlayabilirsen (ve tabii bu parçalar birlikte çalışacaksa) gerçekten harika olur. Üstüne de güzel bir SSD tadından yenmez.

Ben olsam şöyle yapardım, biraz birikim yapıp giriş seviyesi bir AMD anakart üzerine Ryzen 5 2600 ve GTX 1060 veya bütçe zorlayıp ve bekleyip RTX 3060 yapardım. GTX 1050 önermiyorum fiyat performans değil. 1060 2 kat daha güçlü.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı