İ3 2120 sisteme R7 250 almalı mıyım?

Alperen00

Hectopat
Daha fazla  
www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

defsdegsdg.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CS GO Rahat Full ayarlar'da oynarsın ama iler'de CS Go'dan sıkılıp başka oyunlar oynamak isticeksin ve o zaman o ekran kartını aldıgına pişman olcaksın, çünkü yeni çıkan oyunları o ekran kartıyla oynuyamazsın. O Yüzden bütceni artır o zaman güzel bir karta yönel GTX 750 Tİ ola bilir mesela Örnek GTA 5 BF4 Gibi oyunları oynamak istersin belki ilerde. "Bu benim Görüş Açım" İyi Günler.

3 yada 4 ay içerisinde gaming laptop alacağım bu ekran kartı yeterli olur diye düşünmüştüm GTA5 BF4 onları o zaman oynamayı düşünüyorum bide bu ekran kartı için kaç watt psu gerekir

Eğer çözünürlük düşük ise R7 250 ile BF4 - GTA 5 rahatlıkla oynanır. Çözünürlüğünüz dediğim gibi düşük ise her oyunda memnun eder kart sizi. Ultra oynayamassınız fakat Medium'da oynayamayacağınız oyun yok neredeyse şu an. Ağzı olan konuşuyor, sallıyor. Bende GDDR5 modelini alacağım 1 aya. Tavsiye ederim bütçen düşük ise.

GTX 750 bütçeniz var ise alınabilir. 350W 80+ bir PSU bile yeter de artar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı