Bütceniz ne bilmiyorum yine de link bırakayım. 2x8 16 GB 1600MHz RAM setim var. 1600MHz CL 8-8-8-20. anakartınız desteklerse 1866MHz ve üzerine sorunsuz çıkarıp kullanabilirsiniz.
Bütceniz ne bilmiyorum yine de link bırakayım. 2x8 16 GB 1600MHz RAM setim var. 1600MHz CL 8-8-8-20. anakartınız desteklerse 1866MHz ve üzerine sorunsuz çıkarıp kullanabilirsiniz.
Bu durum daha çok anakart desteği ile ilgilidir. Intel için örnek olarak Z serisi bir anakartla daha yüksek MHz RAM de kullanabilirsiniz. Diğer serilerde ise işlemciye göre de değişebiliyor.
Bu durum daha çok anakart desteği ile ilgilidir. Intel için örnek olarak Z serisi bir anakartla daha yüksek MHz RAM de kullanabilirsiniz. Diğer serilerde ise işlemciye göre de değişebiliyor.
O destek bir şey ifade etmiyor. Anakart destekledikten sonra gerisi önemli değil. Kendi işlemcimin yazan değeri de 1333, 2133 ve 2400MHz de sorunsuz kullandım.
Buyrun atıyorum. Ayrıca bütçem 300TL. Yani böyle 2.el olabilir veya sadece 8 GB RAM gerektiren oyunlarda beni üzmemesi yeterli olan bir RAM işimi görür.
Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!