i3 2120 sisteme Windows 8.1 kurmak

yunus emre2746

Picopat
Katılım
25 Ekim 2024
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarım Windows 10 için o kadar iyi değil. Bende Windows 8.1 yüklemeye karar verdim(ücretsiz olursa sevinirim)bana yardımda bulunabilir misiniz? 5GB RAM.

Intel Core i3 2120.
64 Bit.
3.30 GHz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Lütfen kurma 🙏
Onun yerine Mint Xfce kurabilirsin. Daha da hafif olsun istersen Q4OS Trinity var.
Ama inat edeceksen buradan ISO'yu indir Rufus ile USB belleğe yazdır.

Sebep? Gördüğüm en iyi Windows sistemidir 8.1.
 
Zero-day açıkları, programların her geçen gün desteği kesmesi vs.

Daha Windows 7'deki kadar açık yok, 1 yıl daha kullanılabilir bir sistem, uygulama sorunlarını ise 8.1 kuracak birisinin bileceğini düşünüyorum.
 

Sebep? Gördüğüm en iyi Windows sistemidir 8.1.

Hocam en iyi sisteminiz olabilir ama o işletim sistemine uygulamalarda destek kalmadı.
En kötü ihtimalle bile insanlar artık LTSC sürümlere ya da Linux indiriyor.
Windows 10 ve 11'e güvenlik ve performans güncelleştirmeleri geliyor.
Öncelik güncel kalmaktır.
 
Hocam en iyi sisteminiz olabilir ama o işletim sistemine uygulamalarda destek kalmadı.
En kötü ihtimalle bile insanlar artık LTSC sürümlere ya da Linux indiriyor.
Öncelik güncel kalmaktır.

Emin ol kimse benim bilgilerime meraklı değil, bilgisayarı nasıl kullancağını bilen biris virüs falan kapmaz. LTSC konusuna katılıyorum LTSC kullanmak daha mantıklı.
 
Emin ol kimse benim bilgilerime meraklı değil, bilgisayarı nasıl kullancağını bilen biris virüs falan kapmaz.
Zero-day açıklarına karşı alabileceğin adam akıllı bir önlem yok. Ayrıca Steam gibi çoğu uygulama desteğini kesti bile.
 
Zero-day açıklarına karşı alabileceğin adamakıllı bir önlem yok. Ayrıca Steam gibi çoğu uygulama desteğini kesti bile.

0 gün açığı konusunda haklısınız hocam, ama o konuda Windows 7 daha açık saldırılara 8.1'e çok saldırı yapılmaz diye düşünüyorum, ayrıca o sistemi kullanan birisinin Steam'e ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı