yunus emre2746
Picopat
Daha fazla
Lütfen kurma
Onun yerine Mint Xfce kurabilirsin. Daha da hafif olsun istersen Q4OS Trinity var.
Ama inat edeceksen buradan ISO'yu indir Rufus ile USB belleğe yazdır.
Windows 8.1 Turkish ISO [x86 & x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Windows 8.1 Key : FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3Windows 8.1 Professional Key : GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9archive.org
Zero-day açıkları, programların her geçen gün desteği kesmesi vs.Sebep? Gördüğüm en iyi Windows sistemidir 8.1.
Zero-day açıkları, programların her geçen gün desteği kesmesi vs.
Windows 8.1 ISO
Sistemi Windows 10 kaldırmayan kullanıcılar için en ideal işletim sistemlerinden birisi: Windows 8.1. Türkçe sürüm, doğrudan Microsoft tarafından sağlanmaktaıdr.www.technopat.net
Sebep? Gördüğüm en iyi Windows sistemidir 8.1.
Hocam en iyi sisteminiz olabilir ama o işletim sistemine uygulamalarda destek kalmadı.
En kötü ihtimalle bile insanlar artık LTSC sürümlere ya da Linux indiriyor.
Öncelik güncel kalmaktır.
Zero-day açıklarına karşı alabileceğin adam akıllı bir önlem yok. Ayrıca Steam gibi çoğu uygulama desteğini kesti bile.Emin ol kimse benim bilgilerime meraklı değil, bilgisayarı nasıl kullancağını bilen biris virüs falan kapmaz.
Zero-day açıklarına karşı alabileceğin adamakıllı bir önlem yok. Ayrıca Steam gibi çoğu uygulama desteğini kesti bile.
Lütfen kurma
Onun yerine Mint Xfce kurabilirsin. Daha da hafif olsun istersen Q4OS Trinity var.
Ama inat edeceksen buradan ISO'yu indir Rufus ile USB belleğe yazdır.
Windows 8.1 Turkish ISO [x86 & x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Windows 8.1 Key : FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3Windows 8.1 Professional Key : GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9archive.org