K Karamanemre67 Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #1 i3-2120 İşlemci H61M-DS2 Anakart 8GB Bellek Bu sistem GTA 5'i bir umut açar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2017
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.991 Çözümler 81 Yer Başkent 19 Mart 2017 #2 Karamanemre67 dedi: i3-2120 İşlemci H61M-DS2 Anakart 8GB Bellek Bu sistem GTA 5'i bir umut açar mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bilgisayarının diğer özelliklerinide yazmalısın. PSU kaç watt? Ekran kartın nedir?
Karamanemre67 dedi: i3-2120 İşlemci H61M-DS2 Anakart 8GB Bellek Bu sistem GTA 5'i bir umut açar mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bilgisayarının diğer özelliklerinide yazmalısın. PSU kaç watt? Ekran kartın nedir?
Rüzgar Türkoğlu Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 220 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2017 #3 Karamanemre67 dedi: i3-2120 İşlemci H61M-DS2 Anakart 8GB Bellek Bu sistem GTA 5'i bir umut açar mı? Genişletmek için tıkla... İşlemcin iyi değil sadece işlemci ile oyun oynamak için. Ekran kartın ve Güç Kaynağın nedir?
Karamanemre67 dedi: i3-2120 İşlemci H61M-DS2 Anakart 8GB Bellek Bu sistem GTA 5'i bir umut açar mı? Genişletmek için tıkla... İşlemcin iyi değil sadece işlemci ile oyun oynamak için. Ekran kartın ve Güç Kaynağın nedir?
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #4 Öncelikle umut değil, günümüzde GTA 5'i açmak çok basit. AceTeq dedi: PSU kaç watt? Genişletmek için tıkla... Hocam PSU ne alaka, anlıyamadım. Ekran kartın nedir?
Öncelikle umut değil, günümüzde GTA 5'i açmak çok basit. AceTeq dedi: PSU kaç watt? Genişletmek için tıkla... Hocam PSU ne alaka, anlıyamadım. Ekran kartın nedir?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.991 Çözümler 81 Yer Başkent 19 Mart 2017 #5 RolandGarros dedi: Öncelikle umut değil, günümüzde GTA 5'i açmak çok basit. Hocam PSU ne alaka, anlıyamadım. Ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yoksa veya iyi değilse, yeni ekran kartı almak gerekir. Yeni ekran kartlarının güç tüketimi diğerlerine nazaran fazladır bu yüzden PSU da değişebilir o yüzden
RolandGarros dedi: Öncelikle umut değil, günümüzde GTA 5'i açmak çok basit. Hocam PSU ne alaka, anlıyamadım. Ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yoksa veya iyi değilse, yeni ekran kartı almak gerekir. Yeni ekran kartlarının güç tüketimi diğerlerine nazaran fazladır bu yüzden PSU da değişebilir o yüzden
system3264 Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 363 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim - Laptop Servisi 19 Mart 2017 #6 Arkadaşımız ekran kartını bilmiyor yada ekran kartı onboard olduğu için bir umut diyor ama onboard ekran kartı varsa bu sistemde oynayamaz zaten.
Arkadaşımız ekran kartını bilmiyor yada ekran kartı onboard olduğu için bir umut diyor ama onboard ekran kartı varsa bu sistemde oynayamaz zaten.