i3-2120 ve 4 GB RAM'li sistem nasıl hızlandırılır?

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
Bilgisayar hızlandırmayla alakalı bildiğiniz şeyler varsa ve söylerseniz mutlu olurum Valorant giriyorum ekran kartım 1014 MB arkadan Google açıyorum bir bakıyorum Valorant ekran kartı yetmezliğinden kapanmış oyun hata veriyor ve kapanıyor bilgisayarım özellikleri şunlar:

İşlemci Intel(r) Core(tm) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz.
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 2,99 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.

Biliyorum işlemcim 2. nesil ama hızı gayet iyi ve 2 çekirdek işlemcim var 1014 MB da ekran kartım.
Ekran kartım: AMD Radeon HD 5670.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yaptım bayağı bi fark etti hocam siz de deneyin...

4-8 gb ilave ram ve 480 gb sata ssd ekleyebilirsin. Biostan graphic memory yi sıfırla ekran kartı ramdan yemesin.

4-8 gb ilave ram ve 480 gb sata ssd ekleyebilirsin. Biostan graphic memory yi sıfırla ekran kartı ramdan yemesin.
benim biosum değişik ama bildiğin video varsa o dediğin şeyle ilgili atarsan sevinirim
o zaten yapık kankam

benim biosum değişik ama bildiğin video varsa o dediğin şeyle ilgili atarsan sevinirim

o zaten yapık kankam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece bu video olması şart değil sendeki biosa benzeyen başka videolara da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…