250 TL'ye Pentium 4'lü sistem zar zor bulunuyorAlıcı bulursa hepsi birlikte 250 tekli isterlerse her biri 100 de gitsin.
Hepsi 600-650 TL eder diye düşünüyorum. Komple sistem ise.
250 TL ye Dual Core bir sürü set var gittigidiyorda. Fiyat söylemeden önce piyasadaki fiyatlarına bak.250 TL'ye Pentium 4'lü sistem zar zor bulunuyor![]()
Anlamıyorum sizin gibi ölücüleri. Sırf kendisi piyasanın altında buldu diye benzer ürünü öldürmeye meraklı. Bu sistemin PSU'su, kasası, HDD'si belki SSD'si var? Dediğin parçaların toplamını hadi 300 diyelim. PSU, kasa, HDD dahil bu fiyat 500'ü bulur. Ayrıca bahsettiğin sistemlere dön bir bak derim. Ayrıca GTX 645'e 220 TL iyi bir fiyat değil haberiniz olsun sizin gibi biri nasıl almış anlamadım doğrusu.İşlemci
Ram![]()
Intel Core I3-2120 3.3ghz 3mb 1155p Cpu - GittiGidiyor
INTEL CORE i3-2120 3.3GHz 3MB 1155p CPU en uygun fiyatı, diğer intel işlemci modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
4GB DDR3 RAM en fazla 100 TL daha pahalısı yok
Ekran kartı
Ben GTX 645 i 220 TL aldım.
GT 415 1GB En fazla ederi 100 daha pahalısını bulamazsın.
250 TL ye Dual Core bir sürü set var gittigidiyorda. Fiyat söylemeden önce piyasadaki fiyatlarına bak.![]()
Dostum zaten 3 parçaya fiyat söyledim. Öldürme gibi bir amacım da yok. Sen neyin tribine girdin onu anlamadım?Anlamıyorum sizin gibi ölücüleri. Sırf kendisi piyasanın altında buldu diye benzer ürünü öldürmeye meraklı. Bu sistemin PSU'su, kasası, HDD'si belki SSD'si var? Dediğin parçaların toplamını hadi 300 diyelim. PSU, kasa, HDD dahil bu fiyat 500'ü bulur. Ayrıca bahsettiğin sistemlere dön bir bak derim.
Tribe girdiğim falan yok. Verdiğiniz cevaplar saçma.Dostum zaten 3 parçaya fiyat söyledim. Öldürme gibi bir amacım da yok. Sen neyin tribine girdin onu anlamadım?
Her zaman 2. ele takıyorsunuz dostum 2. el piyasası bir aşşağı bir yukarı çıkan bişey sen sabit sanıyorsun ve senin aldığın ekran kartı bana göre gereksiz pahalı çünkü etmeyecek bişey neyse daha fazla uzatmaya gerek yok satıcı karar verir fiyat konusuna diyeceğimizi dedik.2. el piyasasından haberiniz yok belli ki. Piyasayı araştırın gelin tartışalım.
600-700 Tl civarı eder @199688 hocam aldırış etmeyin böyle ölücüler fazla olmaya başladı arkadaşımız zaten ortalama fiyatlara göre koyar.
Her zaman 2. ele takıyorsunuz dostum 2. el piyasası bir aşşağı bir yukarı çıkan bişey sen sabit sanıyorsun ve senin aldığın ekran kartı bana göre gereksiz pahalı çünkü etmeyecek bişey neyse daha fazla uzatmaya gerek yok satıcı karar verir fiyat konusuna diyeceğimizi dedik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.