Yahu bak sen de diyorsun set olarak 450 TL'ye satılıyor. Sen buna nasıl 250 TL fiyat biçebiliyorsun onu anlamıyorum ben. Bir de bana diyorsunuz piyasayı bilmiyorsun diye.Şu ilana bakın da konuşun set olarak satılıyor.
Asus H61m-d Anakart + I3-2120 Işlemci + Lga1155 Fan - GittiGidiyor
Asus H61M-D Anakart + i3-2120 İşlemci + LGA1155 FAN en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer toplama bilgisayar masaüstü (desktop) bilgisayar modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Sadece işlemci anakart ve ramın fiyatı 450 TL? ekran kartına 100 TL desek PSU kasa HDD veya SSD toplam 700 TL'yi geçer. gerçekten ölücüler mantıklı hesap yapsa iyi olacak.Şu ilana bakın da konuşun set olarak satılıyor.
Asus H61M-D Anakart + i3-2120 İşlemci + LGA1155 FAN en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer toplama bilgisayar masaüstü (desktop) bilgisayar modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Şu ilana bakın da konuşun set olarak satılıyor.
Ayrıca üslubunuzu takının öyle konuş falan.Şu ilana bakın da konuşun set olarak satılıyor.
Dostlar elimde çok eski bir sistem var, sizce ne kadar eder?
Sizce ne kadardır?
- i3 2120 işlemci
- Nvidia GT 415
- 4 GB RAM
Herşey dolar ne bekliyorsun ? dolar piyasanın hakimi ve dünyanın en büyük para birimi gidipte dolara göre hesaplamayacaksan neye göre hesaplayacaksın? Satıcının adamlığına göre mi.Benim ürünü alma gibi bir çabam yok ki öldürmeye çalışayım. Sizin gibiler de dolara göre 2. el fiyat çıkarıyor.
Başlığa iyice bakın ekran kartını yazmış şuan da cidden size uyuz oldum raporluyorum.İyi okuyun konuyu burada 3 parça var ve anakart yok. 3 parçaya 250 az mı?
Benimkine pahalı almışsın diyorsun olabilir. GT 415 ne kadar eder fiyat biçer misin ZED bey arkadaşım?senin aldığın ekran kartı bana göre gereksiz pahalı çünkü etmeyecek bişey
Dostlar sakin fakat sistemimde eksik yok işlemci, anakart, ekran kartı, HDD 120 GB her şeyi var. 300 watt felan fakat ana kartın tam olarak modelini bilmediğim için yazamadım konu başlığına.Herşey dolar ne bekliyorsun ? dolar piyasanın hakimi ve dünyanın en büyük para birimi gidipte dolara göre hesaplamayacaksan neye göre hesaplayacaksın? Satıcının adamlığına göre mi.
Başlığa iyice bakın ekran kartını yazmış şuan da cidden size uyuz oldum raporluyorum.
Dostum ben 3 parça için fiyat söyledim, arkadaşlar kendi kafalarına göre tüm sisteme fiyat vermişim gibi anlamışlar. Onun üzerine bana ölücü diyorlarDostlar sakin fakat sistemimde eksik yok işlemci, anakart, ekran kartı, HDD 120 GB her şeyi var. 300 watt felan fakat ana kartın tam olarak modelini bilmediğim için yazamadım konu başlığına.
Dostum sorun yok yeni sisteme para biriktiriyorum. Şuan okul var yazın çalışıcam sende şu atacağım linke bakarmısın aklımda şu sistem var Intel Coffee Lake Core i3 8100 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PCDostum ben 3 parça için fiyat söyledim, arkadaşlar kendi kafalarına göre tüm sisteme fiyat vermişim gibi anlamışlar. Onun üzerine bana ölücü diyorlarkeyifleri bilir. Ben internette bulunan fiyatlara göre söyledim ki internettekilerin satış kesintisi de var. Bunu da bilmiyorlar belli ki. Yani elden alınırsa daha uygun fiyata alınır. Bu yüzden senin işlemcine 100, ekran kartına 100, RAM'e 100 dedim. Yanlış anlayan iki kere okumalı yazılanları. Diğer parçalar eklendiği takdirde fiyat farklı olacaktır.