Çözüldü i3 2120 ve GTX 760 Sistemde %0 GPU Kullanımı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

so1Fo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese , GTX760 aldım bugün fakat %0 GPU kullanımı gösteriyor.Önceki kartım HD5570 idi fakat onda böyle sorun olmamıştı. HD7850 ekran kartı ile denedim yine aynı sorun vardı %0 GPU kullanımı diye.

Not: İnternetten i3-2120 ve GTX760 ve 8GB RAM oyun testlerine baktım hiç böyle bir sorun oluşmamış.

Örneğin bu videoda aynı benim sistemim var fakat GPU kullanımı %99
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci: i3-2120
PSU: 500W
RAM: 8GB

Çözüm
CS:GO'da PUBG de hepsinde de aynı.
Bir kişi bile yok bunu çözebilen ne yurtdışında ne Türkiye'de.
Sorunu çözdüm. Yapamayan olursa diye paylaşmak istedim. Arkadaşlar sorun sadece ve sadece PSU'dan kaynaklı benim PSU 500W ama nasıl 500W sadece 350W kullanabiliyorum yani %70 kullanabiliyorum. Bunun için bende eski bir 300W PSU vardı hani şu beyazlardan tarihi eser gibi olanlardan. Heh işte o eski PSU'yu kendi kendine çalıştırın sadece ekran kartının güç girişini eski PSU ile besleyin, diğer sarf malzemelerini anakartı falan yeni(500W) PSU ile besleyin böylece sorun %100 çözülecek.
CS:GO'da PUBG de hepsinde de aynı.
Bir kişi bile yok bunu çözebilen ne yurtdışında ne Türkiye'de.
Sorunu çözdüm. Yapamayan olursa diye paylaşmak istedim. Arkadaşlar sorun sadece ve sadece PSU'dan kaynaklı benim PSU 500W ama nasıl 500W sadece 350W kullanabiliyorum yani %70 kullanabiliyorum. Bunun için bende eski bir 300W PSU vardı hani şu beyazlardan tarihi eser gibi olanlardan. Heh işte o eski PSU'yu kendi kendine çalıştırın sadece ekran kartının güç girişini eski PSU ile besleyin, diğer sarf malzemelerini anakartı falan yeni(500W) PSU ile besleyin böylece sorun %100 çözülecek.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı