harpoon33
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım yaklaşık 10 yıldan fazladır mevcut olan bir bilgisayar. Malum şu zamandaki "iyi" nitelendirilecek bilgisayarları maddi durumdan dolayı alamıyorum ama ben oyun oynamıyorum bilgisayarda çalışıyorum bunun içinde bilgisayarımı 1-2 gömlek üstü, açılırken hızlı programları kullanırken donmayacak kasma yapmayacak bir şekilde iyileştirmek istiyorum.
1- Bilgisayarıma ana kart değişikliğine gerek var mı?
2- İşlemci olarak i3 6-7. nesil // i5 6-7. nesil bir işlemci olarak hangisini önerirsiniz? (Uygun fiyatlı çok maddi durumum iyi değil
)
3- SSD kullanmak istiyorum performansı daha iyi almak için bu yüzden bunda da hangisini önerirsiniz okuma yazma en az 1k olan (Uygun fiyatlı olursa daha iyi olur
)
Anakart: Pegatron IPXSB-H61
8 GB RAM - frekansını bilmiyorum.
Intel Core i3-2120 3.30 GHz 4 çekirdek işlemci.
ATI Radeon HD 7350 ekran kartı 4 GB.
500 GB HDD mevcut bilgisayarımda.
Ben kendi düşüncem olarak işlemciyi değiştirip ve SSD ile güçlendirme yapmayı tahmin ediyorum ama sizin de fikirleriniz olursa eğer açıklamalı bir şekilde mesaj yolu ile link de olur buraya da malzemelerin tam markasını yazarsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.
NOT: Tekrar belirtmek isterim oyun oynamayacağım sadece çalışırken kullanacağım programların daha iyi çalışması ve bilgisayarı kullanırken bazı programların kasmaması için iyileştirme yapmak istiyorum
1- Bilgisayarıma ana kart değişikliğine gerek var mı?
2- İşlemci olarak i3 6-7. nesil // i5 6-7. nesil bir işlemci olarak hangisini önerirsiniz? (Uygun fiyatlı çok maddi durumum iyi değil
3- SSD kullanmak istiyorum performansı daha iyi almak için bu yüzden bunda da hangisini önerirsiniz okuma yazma en az 1k olan (Uygun fiyatlı olursa daha iyi olur
Anakart: Pegatron IPXSB-H61
8 GB RAM - frekansını bilmiyorum.
Intel Core i3-2120 3.30 GHz 4 çekirdek işlemci.
ATI Radeon HD 7350 ekran kartı 4 GB.
500 GB HDD mevcut bilgisayarımda.
Ben kendi düşüncem olarak işlemciyi değiştirip ve SSD ile güçlendirme yapmayı tahmin ediyorum ama sizin de fikirleriniz olursa eğer açıklamalı bir şekilde mesaj yolu ile link de olur buraya da malzemelerin tam markasını yazarsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.
NOT: Tekrar belirtmek isterim oyun oynamayacağım sadece çalışırken kullanacağım programların daha iyi çalışması ve bilgisayarı kullanırken bazı programların kasmaması için iyileştirme yapmak istiyorum
Son düzenleyen: Moderatör: