i3 2120 ve R7 200 sistem için yükseltme tavsiyesi

MustafaMASMAS38

Picopat
Daha fazla  
Herkese selam. Sistemimi üste yazdım yakın zamanda yeni bir ekran kartı almayı planlıyorum RX580, 590 (oynamak istedigim oyun Grand Theft Auto V) bu sistem de dar boğazlık eder mi ortalama kaç FPS alırım? Oyunu oynamam için hangi parçaları değişmem gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Grand Theft Auto V ortalama kaç FPS verir yani RX590'daki performansı bu kartta alabilir miyim?

Hocam aynı performansı alamazsınız ancak GTA 5'i oynayabilirsiniz bir videoda gördüğüm kadarıyla RX 560 + i3 2120 ile 1080p very high grafiklerde 25-30 FPS bandında bir FPS alıyor ama very high ta oynamanıza gerek yok ben medium da oynuyorum gayet güzel grafikleri medium a çekerseniz 50 FPS alırsınız diye tahmin ediyorum bu FPS size yeterli olur ama olmaz diyorsanız grafikleri düşüğe çekebilir veya 720p yapabilirsiniz.

Hocam aynı performansı alamazsınız ancak GTA 5'i oynayabilirsiniz bir videoda gördüğüm kadarıyla RX 560 + i3 2120 ile 1080p very high grafiklerde 25-30 FPS bandında bir FPS alıyor ama very high ta oynamanıza gerek yok ben medium da oynuyorum gayet güzel grafikleri medium a çekerseniz 50 FPS alırsınız diye tahmin ediyorum bu FPS size yeterli olur ama olmaz diyorsanız grafikleri düşüğe çekebilir veya 720p yapabilirsiniz.

Buradan video linkini atabilir misin bana.

Ya aslında o kartı alıp yüksek ayarda 25 30 hiç gerek yok şu anki PC de orta grafikte o FPS'lerde dolanıyor benim istediğim 60 FPS oynatacak bir ekran kartı gerekirse işlemci alacağım RX 560 pek ısınamadım eğer 25 30 FPS verirse boşa almış olurum şu anki PC de alıyorum o kadar, peki RX 590, 580 kartına uygun bir orta düzey darboğaz yapmayacak bir işlemci önerebilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı