i3 2120 ve RX560 sisteme 250W PSU yeter mi?

Cangg

Hectopat
Daha fazla  
Eski sistemimi yenilemeye başladım ve öncelikle ekran kartı almayı tercih ettim. BIOSTAR RX560 ekran kartını aldım. Diğer parçaları almak için bir süre bekleyeceğim(yaklaşık 2-3 ay). Soruma gelirsek aşağıdaki sisteme 250W PSU yeter mi?
-Intel Core i3 2120 3.30 GHz işlemci.
-Gigabyte GA-H61M-DS2 (rev 2.0) anakart.
-BIOSTAR RX560 4 GB ekran kartı.
-Toshiba ozc TR200 240 GB SSD.
-Seagate 500GB HDD.
-250W PSU.

Not: Ram yazmayı unutmuşum ramların modeli de Kingston (4x2) ddr3 1333mhz

Son düzenleme:
Kaliteli 400W işinizi görür, bir de aynı işlemciye sahibiz ben ekran kartı arıyordum RX 560 ile kaba tabirle hayvan gibi darboğaz olmuyor mu?

Bir sitede %20 darboğaz yaptığı yazıyor ama bu işlemciye darboğaz yapmayan bir ekran kartı alırsam geleceğe yönelik yatırım yapmamış olurum bence. Ayrıca öneri için sağ olun ama bu sistemi 250W ile de kullanamaz mıyım?
400W PSU almanızı öneririm.

Öneri için sağ olun ama bu sistemi 250W çalıştırmaz mı?

Bir sitede %20 darboğaz yaptığı yazıyor ama bu işlemciye darboğaz yapmayan bir ekran kartı alırsam geleceğe yönelik yatırım yapmamış olurum bence. Ayrıca öneri için sağ olun ama bu sistemi 250W ile de kullanamaz mıyım?

Sadece sistemi açabilir diye düşünüyorum.

250W güç kaynağı var, 250W güç kaynağı var. Marka modeli nedir güç kaynağının?

250 Watt'lık alacağınız PSU 12 Volt kanalından 250 Watt veremeyeceği için hayır.

Başta 250W PSU ile kullanılacak ekran kartı tercih etmen lazımdı. Şu an hariçten PSU alman lazım sistem boşta iken sorun yaşamazsın ama yükte asıl sorun ortaya çıkar.

Zaten sistemi 2 3 aya değiştireceğim şimdilik ekran kartı performansı artırsın diye takmak istemiştim demek ki olmuyor. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı