i3 2130 Sisteme Ekran Kartı

Ned

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim;
intel i3 2130 3.4 işlemci, AMD Radeon HD 7350 ekran kartı, 6gb ram (3x2), 230w net güç kaynağı.

Ekran kartını değiştirip yerine GTX 650 almayı düşünüyorum. GPU'nun minimum güç kaynağının 400w olmasını öğrendim. Ancak msi'yın sitesinden hesaplayınca, sistemin 300w'u geçmediğini gördüm.

Sizce bu sistem için kaç watt güç kaynağı almam gerek?
Link atarsanız daha iyi olur.

GTX 650 artık eski denebilecek bir kart. GTX 750ti alın. Hem çok daha az güç harcıyor hem daha yeni teknolojilere sahip. Fakat ne olursa olsun o PSU'yu değiştirmeniz şart.

Çok sınırlı bir bütçem var. Ayrıca iki sene sonra üniversiteye başlayacağım için iki sene sonra notebook almayı düşünüyorum.
Tabii ki GTX 650 performansına yakın, PSU ve GPU 400 lirayı geçmeyecek donanımlar söylerseniz sevinirim.

Şu an baktım da Vatan'a GTX 750 338 lira. 300w 80plus güç kaynağı da 60-70 lira civarında. İki gündür araştırma yapıyorum da bana uygun olan GPU hangisi diye, hiç GTX 750 aklıma gelmedi. Şu an bütün fikirlerim değişti. Teşekkürler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…