i3 2130 ve 750 Ti sistemde Warzone’da FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

*unknown*

Centipat
Selamlar arkadaşlar. Sorunum şu Warzone'da 10 gün önce 900p low ayarlarda 40-50 FPS alırken 10 gün sonra yani bugün girdiğimde menüde eski FPS'imi alırken oyun içinde 15 FPS'e düşüyor ve çıkmıyor. Ayarlarım önceki ayarlarım ile aynı ama bu sorun baş gösterdi, sadece oyun içinde bu dropı yiyorum. Hani derseniz ki bileşenlerde sıkıntı var diye yok kontrol ettim ekran kartı olsun, RAM'ler olsun işlemci olsun sağlıklı. Diğer oyunlarda denedim hiçbir sıkıntı yok, aynı FPS değeri alıyorum. Bütün driverlar güncel, güncel olmayan yok. Bileşenlerim ise aşağıdaki gibidir.

Ekran kartı: ASUS GTX 750 Ti 2 GB OC.
İşlemci: Intel Core i3 2130 3.4 GHz.
RAM: DDR3 12 GB 1333 MHz.
İşletim sistemi: Win 10 Pro 64 Bit.
DirectX sürümü: 12.
Monitör: 60Hz 1600x900.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alakası var mı bilmiyorum ama sıcaklık fazla mı acaba bakabilir misin? Yoksa benim de öyle bir sorunum var da normalde GTA 5 Ultra'da oynuyordum normalde ama şu an kasıyor yüksekte bile biraz.

Alakası var mı bilmiyorum ama sıcaklık fazla mı acaba bakabilir misin? Yoksa benim de öyle bir sorunum var da normalde GTA 5 Ultra'da oynuyordum normalde ama şu an kasıyor yüksekte bile biraz.

Hayır sıcaklıktan değil OC versiyonu olduğu için çift soğutma var kartta 63 derecenin yukarısında görmedim hiç ki oda soğutmayı %40 güçte çalıştırmasına rağmen. Dediğim gibi hiçbir oyunda sıkıntı yok sadece Warzone'da oyuna girince yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…