P phedia Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Merhaba. Bu konuda basitçe bu kart ve işlemciyle ne kadar FPS alacagımı sormaktayım. YouTube'daki video eski ve uyumsuz oldugundan dolayı sizden yardım istiyorum. Ayrıca baktıgınız bir kaynak varsa onu da eklerseniz sevinirim.
Merhaba. Bu konuda basitçe bu kart ve işlemciyle ne kadar FPS alacagımı sormaktayım. YouTube'daki video eski ve uyumsuz oldugundan dolayı sizden yardım istiyorum. Ayrıca baktıgınız bir kaynak varsa onu da eklerseniz sevinirim.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.872 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 2 Şubat 2021 #2 Eski nesil ama güçlü bir ekran kartı. Yeni çıkan oyunları oynatır. Youtube'dan daha tatmin edici cevaplar alırsın. Artı 0 Eksi
Eski nesil ama güçlü bir ekran kartı. Yeni çıkan oyunları oynatır. Youtube'dan daha tatmin edici cevaplar alırsın.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 2 Şubat 2021 #3 İşlemci yetmez. Yani ekran kartının gücünü hissedemezsiniz. Ekran kartı ve anakart varsa i7-3770K lazım size. Son düzenleme: 2 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
İşlemci yetmez. Yani ekran kartının gücünü hissedemezsiniz. Ekran kartı ve anakart varsa i7-3770K lazım size.