i3 2310M sistem için Windows 10 vs Windows 7

xDaemon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler. Eski bir bilgisayarım var. Intel Core i3 2310M / 4 GB RAM / NVIDIA GeForce GT 520M. Oyundaki performans açısından Windows 7 mi daha iyi olur Windows 10 mu? Şu an 10 kullanılıyor. Ancak eskiden 7'de daha fazla FPS alıyordu diye hatırlıyorum.

Windows 8.1.

O sisteme Windows 8.1 çok iyi gider benzer sistem kullanıyorum sadece RAM fazla bende ama HDD ile Windows'u seri çalıştırıyor ama sen 8.1 kur.

O sisteme Windows 8.1 çok iyi gider benzer sistem kullanıyorum sadece RAM fazla bende ama HDD ile Windows'u seri çalıştırıyor ama sen 8.1 kur.

Windows 8.1 ile 10 arasında ne kadar fark var. Ben pek fark yok diye biliyorum.

Windows 8.1 ile 10 arasında ne kadar fark var. Ben pek fark yok diye biliyorum.

Windows 8.1 daha hafif bir sistem gereksiz kodu pek bulunmayan fazla özellikte tıkıştırılmayan tam eski pclere ilaç gibi gelecek bir işletim sistemi Windows 10 20H2'den sonra biraz toparlasa da RAM'inizden de kaynaklı olarak Windows 8.1 kullanın.
Başlat menüsü iconları falan falan. Benim tavsiyem Windows 10 LTSC kullanman. Windows 8.1 falan hikaye.

Windows 10 LTSC orijinal lisans nasıl aktifleştiriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…