i3 2310M sistemde Windows 10 kullanmak için tavsiye

ardamusiala

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. i3 2310M 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 2,1 GHz bir laptopum var Windows 10'a geçmek istiyorum 4 GB RAM ve SSD alsam kasmadan kullanabilir miyim yoksa daha fazlası gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. i3 2310M 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 2,1 GHz bir laptopum var Windows 10'a geçmek istiyorum 4 GB RAM ve SSD alsam kasmadan kullanabilir miyim yoksa daha fazlası gerekli mi?

Linux kullanın bu sisteme Windows 10 kasar bu hali ile. RAM ve SSD alırsan değişir tabii.

İfadeler: RDJ

8 GB RAM ve SSD ile Windows 10'da internette gezineceksen kasmaz. Oyun oynayacaksan Windows 10 önermem senin sisteme.

Bende Linux tavsiye ederim 2 çekirdek + 4 GB RAM'i Windows çok zorlar.

Windows 10 kaldırmaz o sistemi.Sen geçeceksen ya Windows 7,ya da Linux Mint'e geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…