Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #21 Kleyn dedi: Legacy olanı seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Hocam hata verdi bekleyin resim atacağım şimdi. @Kleyn hata bu hocam.
Kleyn dedi: Legacy olanı seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Hocam hata verdi bekleyin resim atacağım şimdi. @Kleyn hata bu hocam.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #22 Heiwa9 dedi: Hocam hata verdi bekleyin resim atacağım şimdi. @Kleyn hata bu hocam. Eki Görüntüle 1592735 Genişletmek için tıkla... USB'de ki Boot adlı dosyası silin. Boot7 adlı dosyanın adını Boot yapın ve tekrar deneyin.
Heiwa9 dedi: Hocam hata verdi bekleyin resim atacağım şimdi. @Kleyn hata bu hocam. Eki Görüntüle 1592735 Genişletmek için tıkla... USB'de ki Boot adlı dosyası silin. Boot7 adlı dosyanın adını Boot yapın ve tekrar deneyin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #23 Kleyn dedi: USB'de ki boot adlı dosyası silin. Boot7 adlı dosyanın adını boot yapın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyip geliyorum. Kleyn dedi: USB'de ki boot adlı dosyası silin. Boot7 adlı dosyanın adını boot yapın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç alakası olmayan BIOS gibi bir yere girdi bu sefer.
Kleyn dedi: USB'de ki boot adlı dosyası silin. Boot7 adlı dosyanın adını boot yapın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyip geliyorum. Kleyn dedi: USB'de ki boot adlı dosyası silin. Boot7 adlı dosyanın adını boot yapın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç alakası olmayan BIOS gibi bir yere girdi bu sefer.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #24 Heiwa9 dedi: Tamam deneyip geliyorum. Hocam hiç alakası olmayan BIOS gibi bir yere girdi bu sefer. Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz?
Heiwa9 dedi: Tamam deneyip geliyorum. Hocam hiç alakası olmayan BIOS gibi bir yere girdi bu sefer. Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #25 Kleyn dedi: Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Not: Continue dedikten sonra tekrar bu ekrana atıyor.
Kleyn dedi: Resim atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Not: Continue dedikten sonra tekrar bu ekrana atıyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #26 Heiwa9 dedi: Not: Continue dedikten sonra tekrar bu ekrana atıyor. Eki Görüntüle 1592743 Genişletmek için tıkla... boot Bu dosya ile deneyin.
Heiwa9 dedi: Not: Continue dedikten sonra tekrar bu ekrana atıyor. Eki Görüntüle 1592743 Genişletmek için tıkla... boot Bu dosya ile deneyin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #27 Kleyn dedi: boot bu dosya ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. Heiwa9 dedi: Hocam hata verdi bekleyin resim atacağım şimdi. @Kleyn hata bu hocam. Eki Görüntüle 1592735 Genişletmek için tıkla... Tekrar bu hatayı verdi. @Kleyn
Kleyn dedi: boot bu dosya ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. Heiwa9 dedi: Hocam hata verdi bekleyin resim atacağım şimdi. @Kleyn hata bu hocam. Eki Görüntüle 1592735 Genişletmek için tıkla... Tekrar bu hatayı verdi. @Kleyn
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #28 Heiwa9 dedi: Deneyip geliyorum. Tekrar bu hatayı verdi. @Kleyn Genişletmek için tıkla... deneme1 legacy.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu config ile deneyiniz.
Heiwa9 dedi: Deneyip geliyorum. Tekrar bu hatayı verdi. @Kleyn Genişletmek için tıkla... deneme1 legacy.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu config ile deneyiniz.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #29 Kleyn dedi: deneme1 legacy.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. Kleyn dedi: deneme1 legacy.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sefer OC ekranına geldi fakat trackpad ve klavye çalışmadığı için seçemedim ınstall Mojave'yi.
Kleyn dedi: deneme1 legacy.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. Kleyn dedi: deneme1 legacy.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sefer OC ekranına geldi fakat trackpad ve klavye çalışmadığı için seçemedim ınstall Mojave'yi.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #30 Heiwa9 dedi: Deneyip geliyorum. Bu sefer OC ekranına geldi fakat trackpad ve klavye çalışmadığı için seçemedim ınstall Mojave'yi. Genişletmek için tıkla... USB klavye ile deneye bilme şansınız var mı?
Heiwa9 dedi: Deneyip geliyorum. Bu sefer OC ekranına geldi fakat trackpad ve klavye çalışmadığı için seçemedim ınstall Mojave'yi. Genişletmek için tıkla... USB klavye ile deneye bilme şansınız var mı?