Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #41 Kleyn dedi: Clover Legacy I3.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. Her şeyi sileyim mi boot dosyaları OpenCore vb. (USB'nin EFI adındaki Partition'un içindekiler.)
Kleyn dedi: Clover Legacy I3.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. Her şeyi sileyim mi boot dosyaları OpenCore vb. (USB'nin EFI adındaki Partition'un içindekiler.)
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #42 Heiwa9 dedi: Deneyip geliyorum. Her şeyi sileyim mi boot dosyaları OpenCore vb. (USB'nin EFI adındaki Partition'un içindekiler.) Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi silin.
Heiwa9 dedi: Deneyip geliyorum. Her şeyi sileyim mi boot dosyaları OpenCore vb. (USB'nin EFI adındaki Partition'un içindekiler.) Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi silin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #43 Kleyn dedi: Evet her şeyi silin. Genişletmek için tıkla... Boot ettim ekranın sol üstünde yanıp sönen beyaz çizgi var o ekranda kaldı. @Kleyn hocam bir şey sorabilir miyim burada iseniz? Son düzenleme: 4 Aralık 2022
Kleyn dedi: Evet her şeyi silin. Genişletmek için tıkla... Boot ettim ekranın sol üstünde yanıp sönen beyaz çizgi var o ekranda kaldı. @Kleyn hocam bir şey sorabilir miyim burada iseniz?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 4 Aralık 2022 #44 Bu dosyayı direkt USB'nin içine atın ve adını boot olarak değiştirin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Bu dosyayı direkt USB'nin içine atın ve adını boot olarak değiştirin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #45 e.n.e.s dedi: Bu dosyayı direkt USB'nin içine atın ve adını boot olarak değiştirin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam o OpenCore imajı yok direkt EFI atabilir misiniz?
e.n.e.s dedi: Bu dosyayı direkt USB'nin içine atın ve adını boot olarak değiştirin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam o OpenCore imajı yok direkt EFI atabilir misiniz?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 4 Aralık 2022 #46 Bu EFI ile deneyebilirsiniz, yine olmazsa üstteki mesajda dediklerimi yapın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Bu EFI ile deneyebilirsiniz, yine olmazsa üstteki mesajda dediklerimi yapın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #47 e.n.e.s dedi: Bu EFI ile deneyebilirsiniz, yine olmazsa üstteki mesajda dediklerimi yapın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... OpenCore EFI'si mi bu?
e.n.e.s dedi: Bu EFI ile deneyebilirsiniz, yine olmazsa üstteki mesajda dediklerimi yapın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... OpenCore EFI'si mi bu?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 4 Aralık 2022 #48 Evet.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #49 e.n.e.s dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam denediğim zaman yazarım size. e.n.e.s dedi: Bu EFI ile deneyebilirsiniz, yine olmazsa üstteki mesajda dediklerimi yapın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam EFI'de -no_compat_check argümanı yok. Ekleyeyim mi yoksa gerek yok mu?
e.n.e.s dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam denediğim zaman yazarım size. e.n.e.s dedi: Bu EFI ile deneyebilirsiniz, yine olmazsa üstteki mesajda dediklerimi yapın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam EFI'de -no_compat_check argümanı yok. Ekleyeyim mi yoksa gerek yok mu?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 4 Aralık 2022 #50 Bu EFI ile Catalina için gerek yok hocam.