i3 2310M Sisteme SDD, RAM ve HDD Kutusu Önenirsi

Taleh

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.
Ben azeriyim türkçe çokta iyi bilmiyorum. Konuda yalnış yazıyormsa lütfen ceza vermeyin.
Ben azeriyim oldukum için vatanbilgisayardan ürünleri bir arkadaşım türkiyeden alıp bana getirecek. Yani Ürünler sorunlu olursa ben biterim :(.

Şimdi konuya gelelim.

Ben tek ram buldum şu: GSKILL 8GB Value DDR3 1333MHz CL9 Notebook Ram.

Bilgisayarımım özellikleri:
Ram:

rmgXEm.png

Şimdi arkadaşalar bana ssd ve hdd kutusu lazım bana yardımcı olun lütfen. Bide 2yıl filan kullanacam bilgisayarı. (Oyun için değil program ve internete giriyorum).

Sdd fiyatı maksimum 300 TL olsun.
Ek: 1 TB sata 2.5 notebook HDD lazım.

Lütfen ceza vermeyin iyi bilmiyorum türkçe :(.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senden bir ricam, resimleri siteye yüklemen. Bu şekilde:

Sosyal'e Resim Yükleme

Bunun haricinde pek hatan yok. Başlığını düzgün yaz ve temel imla kurallarına uy, yeterli. Gerisine sen gayret göstereceksin.

Konuya gelirsek:

Sistemdeki 2 GB RAM'in yanına bir adet daha 2 GB modül ekle ve 4 GB olsun. Tek 8 GB alıp, 10 GB olarak kullanmayı hayal etme. Ya da 8 GB yapmak istiyorsan 4 + 4 GB al.

SSD olarak 240 GB V300 gayet uygun:

KINGSTON SSDNow V300 SV300S37A/240G 2.5" 240 GB SATA Solid State Drive - Ürün Kategorileri

HDD kutusu:

LogiLink UA0106 USB3.0 Super Speed 2.5 quot; SATA HDD Kutusu, Siyah - Netsiparis.Com

Bir de 2.5" 1 TB HDD istemişsin. WD alabilirsin:

WD WD10JPVX 1TB Sabit Disk - Gold.com.tr

Dual Channel iyi bir şey, performans artırır. Söz konusu bellekten 2 tane alıp takabilmeniz gerek slot varsa. Yoksa bir tane alıp şimdiki RAM ile değiştirin. 1066 MHz yazması kafanızı karıştırmasın, o part ve seri numarası.

F3-10666CL9S-4GBSQ diye arattığımızda Newegg'den RAM'imize ulaşıyoruz:

G.SKILL Model F3-10666CL9S-4GBSQ Laptop Memory - Newegg.com

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı