i3 2330M ile Windows 11 geçilir mi?

Ben sakın öyle bir hataya düşme derim Windows 11'in düzeltilmesi gerekilen çok sorunu var ben 11'den 10'a geri dönmek zorunda kaldım format atarak.

Kurulumda nedense kafayı yedi bende Windows 10 kurmak zorunda kaldım. Gerekli dosyaları indirmesini bitirince yeniden başlattı sonra başa sardı bende daha da uğraşmak istemedim.

Kurulumda nedense kafayı yedi bende Windows 10 kurmak zorunda kaldım. Gerekli dosyaları indirmesini bitirince yeniden başlattı sonra başa sardı bende daha da uğraşmak istemedim.

Sonra tekrar denersiniz hocam.

Merhaba. Windows 11 geçmek mantıklı mı ISO dosyasını editleme gibi bir planım var daha az RAM ve CPU kullanması için.

Hayır kesinlikle geçmenin faydası yok senin için, daha 8.1 veya 7'ye düşürürsen daha mantıklı olur bana sorarsan tabii ben görüntü seviyorum kardeşim güzel gözüksün diyorsan mahsuru yok Windows 11 şu an az çok stabil, kullanılır.

Ne? Stabil değil mi? Windows 10 asıl stabil değil benim sistemimde format attıktan tam 2 saat sonra mavi ekran verdi. 11'de böyle bir sorun yoktu.

Bana kalırsa Windows 11 mükemmel oturmuş her şey oturmuş bilgisayarın açılması bile hızlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…