Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 24 Kasım 2021 #1 Bilgisayarıma format attım. Normalde görselde olduğu gibi 4 çekirdek kullanılabilir gösteriyordu. Driverları yükledikten sonra bu sayı 2'ye düştü ve güç seçeneklerinde ki en yüksek ve en düşük işlemci güç seçenekleri kalktı. Ne yapabilirim? İşlemci: Intel i3-2350M 2.30GHz
Bilgisayarıma format attım. Normalde görselde olduğu gibi 4 çekirdek kullanılabilir gösteriyordu. Driverları yükledikten sonra bu sayı 2'ye düştü ve güç seçeneklerinde ki en yüksek ve en düşük işlemci güç seçenekleri kalktı. Ne yapabilirim? İşlemci: Intel i3-2350M 2.30GHz
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.211 Çözümler 86 6 Temmuz 2022 #11 İsimli kişi dedi: Bende aynı sorun var. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun ne? İşlemci iki çekirdek ve dört izlek. Görev yöneticisinde aynısını gösteriyorsa burada sorun yok. Artı 0 Eksi
İsimli kişi dedi: Bende aynı sorun var. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun ne? İşlemci iki çekirdek ve dört izlek. Görev yöneticisinde aynısını gösteriyorsa burada sorun yok.
İ İsimli kişi Picopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: Sorun ne? İşlemci iki çekirdek ve dört izlek. Görev yöneticisinde aynısını gösteriyorsa burada sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamam ozaman Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Sorun ne? İşlemci iki çekirdek ve dört izlek. Görev yöneticisinde aynısını gösteriyorsa burada sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamam ozaman