7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 22 Kasım 2023 #11 firrisn dedi: Peki SSD alsam bir de Linux Mint kursam daha iyi kullanılır mı? DDR2 olduğu için belki değiştirebilirim veya RAM alabilirim. 64 Bit kurulu kalmış hocam. Bende laptopun varlığından haberim yoktu dün buldum. Genişletmek için tıkla... Yani her şey SSD ile daha iyi kullanılır ama Mint için pek gerek yok.
firrisn dedi: Peki SSD alsam bir de Linux Mint kursam daha iyi kullanılır mı? DDR2 olduğu için belki değiştirebilirim veya RAM alabilirim. 64 Bit kurulu kalmış hocam. Bende laptopun varlığından haberim yoktu dün buldum. Genişletmek için tıkla... Yani her şey SSD ile daha iyi kullanılır ama Mint için pek gerek yok.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 22 Kasım 2023 #12 firrisn dedi: Peki SSD alsam bir de Linux Mint kursam daha iyi kullanılır mı? DDR2 olduğu için belki değiştirebilirim veya RAM alabilirim. 64 Bit kurulu kalmış hocam. Bende laptopun varlığından haberim yoktu dün buldum. Genişletmek için tıkla... Sadece internette gezmek için bu bilgisayarı kullanacaksanız 120 GB bir SSD işinizi görür.
firrisn dedi: Peki SSD alsam bir de Linux Mint kursam daha iyi kullanılır mı? DDR2 olduğu için belki değiştirebilirim veya RAM alabilirim. 64 Bit kurulu kalmış hocam. Bende laptopun varlığından haberim yoktu dün buldum. Genişletmek için tıkla... Sadece internette gezmek için bu bilgisayarı kullanacaksanız 120 GB bir SSD işinizi görür.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Kasım 2023 #13 703768 dedi: Yani her şey SSD ile daha iyi kullanılır ama Mint için pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... %100 HDD kullanımı oluyor sonuçta düzelmezse değiştirmek zorundayım gibi duruyor... Linux Mint kurmayı deneyeceğim.
703768 dedi: Yani her şey SSD ile daha iyi kullanılır ama Mint için pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... %100 HDD kullanımı oluyor sonuçta düzelmezse değiştirmek zorundayım gibi duruyor... Linux Mint kurmayı deneyeceğim.