Arkadaşlar önceden kasma problemim yoktu(2 ay önce falan.). Oyuna son bir haftadır tekrar başladım ve deli gibi kasıyor. Oyunda tüm ayarlar düşükte ve oyundan 5 GB civarı olan sunucu dosyalarını sildim. Onun dışında bilgisayardan 30GB dosya sildim sırf kasma geçsin diye(etkisi olmadı tabii.). Sonra GTA San Andreas ile MTA'yı sildim baştan kurdum. Bu sefer ilk iki gün hiç kasma olmadı bir sonraki günlerde ise eski haline döndü.
Bu arada belleklerin şu anki durumu fotoğrafta. (D) diskinde geri yükleme şeyleri var eğer kasmasını kesin olarak engelleyecekse onu silebilirim)
İşlemci
Intel® Core™ i3-2350M işlemci | Saat hızı : 2.30 GHz | Ön Veri Yolu : 1,066 MHz | 3. seviye önbellek : 3 MB
AMD Radeon™ HD 7670M Graphics / Bellek kapasitesi : 1,024 MB ayrılmış VRAM / HyperMemory™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak video belleği genişletilebilir: Yüklü 4 GB sistem belleği ile en fazla 2,799 MB a, 8 GB sistem belleği ile en fazla 4,847 MB a kadar yükselebilir (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte) / Bellek türü : DDR3 Video RAM / Bağlı veri yolu : PCI Express®