Dolaroldu8tl Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #11 Alikaplan801 dedi: Açar dostum. Zaten 9 diye bir Windows sürümü yok arkadaş ya yanlış yazmış ya da internetteki sahte isimleri gerçek zannetmiş. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 var. Gerisi de XP, 95 olarak gidiyor. Genişletmek için tıkla... 8.1'den Bahsediyordum...
Alikaplan801 dedi: Açar dostum. Zaten 9 diye bir Windows sürümü yok arkadaş ya yanlış yazmış ya da internetteki sahte isimleri gerçek zannetmiş. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 var. Gerisi de XP, 95 olarak gidiyor. Genişletmek için tıkla... 8.1'den Bahsediyordum...
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 19 Ekim 2020 #12 Windows 8.1'e geçtiğinizde buraya sonucu yazarsanız iyi olur. @ByPoine*
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2020 #13 Aorus dedi: EBA'dan hangi hoca ders yapıyor? Zoom kullanılıyor %80. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ortaokulda EBA üzerinden ders yapıyorlar. Arkadaşlar Windows 8.1 ile Windows 8.1 Single languede dil ayarları dışında bir farklılık var mı?
Aorus dedi: EBA'dan hangi hoca ders yapıyor? Zoom kullanılıyor %80. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ortaokulda EBA üzerinden ders yapıyorlar. Arkadaşlar Windows 8.1 ile Windows 8.1 Single languede dil ayarları dışında bir farklılık var mı?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 20 Ekim 2020 #14 ByPoine* dedi: Kardeşim ortaokulda EBA üzerinden ders yapıyorlar. Arkadaşlar Windows 8.1 ile Windows 8.1 Single languede dil ayarları dışında bir farklılık var mı? Genişletmek için tıkla... Singls Language daha hafif diye biliyorum.
ByPoine* dedi: Kardeşim ortaokulda EBA üzerinden ders yapıyorlar. Arkadaşlar Windows 8.1 ile Windows 8.1 Single languede dil ayarları dışında bir farklılık var mı? Genişletmek için tıkla... Singls Language daha hafif diye biliyorum.
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2020 #15 Arkadaşlar winows 8.1 ISO dosyası kurdum Rufus ile içine yazdım fakat BIOS'da göremiyorum USB'yi diğer PC'de de göremedim ne yapmalıyım?
Arkadaşlar winows 8.1 ISO dosyası kurdum Rufus ile içine yazdım fakat BIOS'da göremiyorum USB'yi diğer PC'de de göremedim ne yapmalıyım?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 20 Ekim 2020 #16 ByPoine* dedi: Arkadaşlar winows 8.1 ISO dosyası kurdum Rufus ile içine yazdım fakat BIOS'da göremiyorum USB'yi diğer PC'de de göremedim ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PC açılırken ESC ye basın ve oradan USB'yi boot etmeye çalışın.
ByPoine* dedi: Arkadaşlar winows 8.1 ISO dosyası kurdum Rufus ile içine yazdım fakat BIOS'da göremiyorum USB'yi diğer PC'de de göremedim ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PC açılırken ESC ye basın ve oradan USB'yi boot etmeye çalışın.
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 20 Ekim 2020 #17 ByPoine* dedi: Kardeşim ortaokulda EBA üzerinden ders yapıyorlar. Arkadaşlar Windows 8.1 ile Windows 8.1 Single languede dil ayarları dışında bir farklılık var mı? Genişletmek için tıkla... 7.sınıfa giden kardeşim Zoom'dan ders yapıyor
ByPoine* dedi: Kardeşim ortaokulda EBA üzerinden ders yapıyorlar. Arkadaşlar Windows 8.1 ile Windows 8.1 Single languede dil ayarları dışında bir farklılık var mı? Genişletmek için tıkla... 7.sınıfa giden kardeşim Zoom'dan ders yapıyor
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 20 Ekim 2020 #18 OLDüyedir3 dedi: 7.sınıfa giden kardeşim Zoom'dan ders yapıyor Genişletmek için tıkla... Her okulun sistemi farklı işte.
OLDüyedir3 dedi: 7.sınıfa giden kardeşim Zoom'dan ders yapıyor Genişletmek için tıkla... Her okulun sistemi farklı işte.
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2020 #19 OLDüyedir3 dedi: 7.sınıfa giden kardeşim Zoom'dan ders yapıyor . Genişletmek için tıkla... Ona bakarsan 10 sınıfım Zoom EBA karışık görüyorum reis. Alikaplan801 dedi: PC açılırken ESC'ye basın ve oradan USB'yi Boot etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama görmedi USB değiştirip deneyeceğim USB bulmam gerek olmadı bir süre daha böyle kalacak laptop.
OLDüyedir3 dedi: 7.sınıfa giden kardeşim Zoom'dan ders yapıyor . Genişletmek için tıkla... Ona bakarsan 10 sınıfım Zoom EBA karışık görüyorum reis. Alikaplan801 dedi: PC açılırken ESC'ye basın ve oradan USB'yi Boot etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama görmedi USB değiştirip deneyeceğim USB bulmam gerek olmadı bir süre daha böyle kalacak laptop.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 20 Ekim 2020 #20 ByPoine* dedi: Ona bakarsan 10 sınıfım Zoom EBA karışık görüyorum reis. Denedim ama görmedi USB değiştirip deneyeceğim USB bulmam gerek olmadı bir süre daha böyle kalacak laptop. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlı doğru ise ve ISO'yu doğru yazdırdıysanız USB'yi görmesi gerekiyor. Görmüyor ise USB bozuk olabilir.
ByPoine* dedi: Ona bakarsan 10 sınıfım Zoom EBA karışık görüyorum reis. Denedim ama görmedi USB değiştirip deneyeceğim USB bulmam gerek olmadı bir süre daha böyle kalacak laptop. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlı doğru ise ve ISO'yu doğru yazdırdıysanız USB'yi görmesi gerekiyor. Görmüyor ise USB bozuk olabilir.