i3-2350M sisteme işletim sistemi önerisi

General Grievous

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 7 Professional 32 Bit kullanıyorum. Daha üst bir işletim sistemine geçmek istiyorum. Sistemimin özellikleri:
  • Intel® Core™ i3-2350M Processor (3M Cache, 2.30 GHz) işlemci
  • 1x4 GB 1333 MHz RAM
  • Kingston SUV400S37120G ATA Device SSD
  • NVIDIA GeForce GT 520MX ekran kartı
Sizce daha üst bir işletim sistemine geçmeli miyim? Tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
64bit 8.1 home kullanabilirsin ya da ssd var neden Win10 kurmadın?
Ona son sürüm Windows 10 Home kur 64bit, eğer beğenmezsen 8.1 64bit.
64 bite geçin kesinlikle
Win 7 öldü. 64biti bile kullanılmaz.

Windows 10 64 Bit kur. RAM düşük ama çok sorun olmaz Win10 kendini sistem RAM'ine göre ayarlıyor.

Windows 10 64 Bit kur. RAM düşük ama çok sorun olmaz Win10 kendini sistem RAM'ine göre ayarlıyor.
Aynı sistemin SSDsiz ve ekran kartsız versiyonu bizim akıllı tahta, durmadan fişten çekilerek kapatılan o tahta bile rahatça 10 çalıştırıyor, sorun olmuyor 4GB ram.

64bit 8.1 home kullanabilirsin ya da ssd var neden Win10 kurmadın?
Ona son sürüm Windows 10 Home kur 64bit, eğer beğenmezsen 8.1 64bit.

Win 7 öldü. 64biti bile kullanılmaz.
Windows'un sitesindeki indirme aracı ile kurarsam bir sorun olur mu?

Windows'un sitesindeki indirme aracı ile kurarsam bir sorun olur mu?
Windows 10 64 Bit ISO'yu Burdan indirebilirsin. Sonra ISO dosyasını RUFUS ile bir USB belleğe boot edilebilir şekilde yazdır. Kurulum aşamalarını bilmiyorsan internette Technopat dahil çok sayıda kaynak var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…