i3-2350M sisteme Windows 11 kurulur mu?

Bogeyman4456

Centipat
Daha fazla  
RAM
4 GB
Ekran kartı
Intel HD 3000
İşlemci
i3 2350M
Bildiğim kadarıyla artık kötü bilgisayarlara Windows 11 indirebiliyoruz. Ben de indirmek istiyorum. Oyun oynamıyorum. Discord, Google falan rahat açar mı? İndirirsem herhangi bir kasma olur mu? Şu an Windows 7 kullanıyorum, HD 3000 ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD varsa çok rahat kullanırsınız bahsettiğiniz şeyler için. SSD yoksa biraz yavaşlık ile yine kullanırsınız. E8400 işlemci ile kullanıyorum Windows 11'i.

HDD kullanıyorsanız Windows 8.1 öneririm ille de Windows 11 olsun derseniz:

Bildiğim kadarıyla artık kötü bilgisayarlara Windows 11 indirebiliyoruz. Ben de indirmek istiyorum. Oyun oynamıyorum. Discord, Google falan rahat açar mı? İndirirsem herhangi bir kasma olur mu? Şu an Windows 7 kullanıyorum, HD 3000 ekran kartı.

Kotu bilgisayarlar derken TPM olmayanlar sanirim. Windows 11 daha cok makyajli Windows 10 diyebiliriz. Bu yuzden daha cok kaynak kullanabilir.

Kotu bilgisayarlar derken TPM olmayanlar sanirim. Windows 11 daha cok makyajli Windows 10 diyebiliriz. Bu yuzden daha cok kaynak kullanabilir.

Ancak benim garibime giden şey bende denemiştim ancak saydamlık efektleri çalıştı ( Windows 10 da çalışmıyordu ve desteklemiyordu zaten )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı