i3 3. nesil sistem için Atlas OS önerisi

VenomBey

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, eski bilgisayarımda Win 8.1 Essential kurulu fakat Bluetooth bir türlü kullanamadım. O yüzden ben de Windows 10 Atlas OS'a geçmek istiyorum, güvenilir mi ve nasıldır sizce?

Birde 22H2 mi yoksa 1803 mü indirmeliyim?

Son düzenleme:
Merhaba, eski bilgisayarımda Win 8.1 Essential kurulu fakat Bluetooth bir türlü kullanamadım. O yüzden ben de Windows 10 atlas OS'a geçmek istiyorum, güvenilir mi ve nasıldır sizce?

LTSC öneririm. Atlas osun yeni sürümü kötü olduğu söyleniyor. Custom OS isterseniz ggOS kullanmıştım oda güzeldi.

LTSC öneririm. Atlas osun yeni sürümü kötü olduğu söyleniyor. Custom OS isterseniz ggOS kullanmıştım oda güzeldi.

LTSC ortalama işlemci RAM ne durumlarda geziyor? Eski bilgisayarım eski olduğu için video izlerken falan donsun istemiyorum.

Kendi Windows' unuzu yapın.
Hem güvenli olur hem de istediğiniz şeyleri yüklersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda anlatmış.

Amacın gündelik işler için kullanmaksa linux dağıtımlarına bir bakabilirsin.

Linux mint sürümlerine göz atabilirsin.

hangi sürüm yüklenir?

Amacın gündelik işler için kullanmaksa Linux dağıtımlarına bir bakabilirsin.

Linux Mint sürümlerine göz atabilirsin.

Hocam Linux kullanmayı şimdilik düşünmüyorum düşündüm ama Windows daha iyi olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…