SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 8 Aralık 2020 #31 behzat_c dedi: Widows 8.1 Single Languange linki Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet. 'Windows 8.1 Single Language' seçeneğini seçin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
behzat_c dedi: Widows 8.1 Single Languange linki Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet. 'Windows 8.1 Single Language' seçeneğini seçin.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #32 SalihCinar dedi: Arkadaş, Windows kurmaya karar vermiş. Halen 'yok Linux'ta şöyle' diye mesaj yazmayı bırakalım. Genişletmek için tıkla... Karar verse de bizden anlatması, başka ziyaretçiler için de bilgi verilmiş oluyor.
SalihCinar dedi: Arkadaş, Windows kurmaya karar vermiş. Halen 'yok Linux'ta şöyle' diye mesaj yazmayı bırakalım. Genişletmek için tıkla... Karar verse de bizden anlatması, başka ziyaretçiler için de bilgi verilmiş oluyor.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #33 SalihCinar dedi: Evet. 'Windows 8.1 Single Language' seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Dostum dediklerini uyguladım Windows 10 daki herşey windows.old diye bir klasörde duruyor. Kurulu halde nasıl geçirebilirim bu programlarımı falan?
SalihCinar dedi: Evet. 'Windows 8.1 Single Language' seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Dostum dediklerini uyguladım Windows 10 daki herşey windows.old diye bir klasörde duruyor. Kurulu halde nasıl geçirebilirim bu programlarımı falan?