Yusuf'un EFI ve yontemlerini denemen icin araya girmemiştim. Biraz daha bekletebilirim agir hastaydim daha yeni toparliyorum da bilgisayar ekrani sakaklarimi agritip gozlerimi yakiyor. 10-15 dakika sonra laptopa gecince hazirlamaya baslarim.
Yusuf’un EFI ve yontemlerini denemen icin araya girmemiştim. Biraz daha bekletebilirim agir hastaydim daha yeni toparliyorum da bilgisayar ekrani sakaklarimi agritip gozlerimi yakiyor. 10-15 dakika sonra laptopa gecince hazirlamaya baslarim.
Hocam deneyebilirsiniz ancak yanlış hatırlamıyorsam bu Samsung ile ilgili bir sorun. UEFI modunda siyah ekranda kalıyor Legacy modunda boot ediyor diye hatırlıyorum. Tabi siz deneyebilirsiniz.
Hocam deneyebilirsiniz ancak yanlış hatırlamıyorsam bu Samsung ile ilgili bir sorun. UEFI modunda siyah ekranda kalıyor legacy modunda boot ediyor diye hatırlıyorum. Tabii siz deneyebilirsiniz.
Hocam deneyebilirsiniz ancak yanlış hatırlamıyorsam bu Samsung ile ilgili bir sorun. UEFI modunda siyah ekranda kalıyor legacy modunda boot ediyor diye hatırlıyorum. Tabii siz deneyebilirsiniz.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.