i3 3110M işlemci ile i7 3612QM değişir mi?

Theİ3lü

Hectopat
i3 3110m bir işlemciye sahibim ve bu işlemciyi i7 3612qm ile değiştirmek istiyorum. Voltajları aynı, yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için dizüstü bilgisayarının marka, modelini belirtmelisin.

Bazı anakartlarda işlemci, bir yuvaya sahip ve o işlemci değiştirilebilir. Bazılarında direk anakarta lehimli. Yani yapışmış.

Daha detaylı bilgi için: LGA vs. PGA: Arasındaki fark ne? - Technopat Sosyal

Son düzenleme:
dsadas.PNG

Ben senin yerinde olsam aradaki farka laptopa ssd takviyesi yapardım gerçekten hızlandırmak istiyorsam, ayrıca laptoplarda soğutma bloğu üstündeki işlemciye göre yapılmakta ve i7 serisinin güç tüketimi ve ısı değerleri i3 serisine göre daha fazla olmasından ötürü soğutması da yeterli gelmeyebilir, bence ya ssd takviyesi yap ya da ürünü satıp para ekleyip daha iyi birşeyler al yoksa işlemci değiştirsen bile üstündeki ekran kartı 520, 1 GB bir model. Çoğu konuda artık geride kalmış bir model ve bence yapacağın masraf fuzuli olacaktır özellikle işlemci konusunda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı