İ3 3120M sistemin Farming Simulator 19 performansı

SAYNN

Centipat
Herkese iyi sosyaller. Bu sistem ile Farming Simulator 19'da tahmini olarak kaç FPS alırım?
Sistem özelliklerim şu şekilde;

i3 3120M.
Intel HD Graphics 4000.
4 GB DDR 3 1600 MHz RAM.

Herkese iyi sosyaller. Bu sistem ile farming Simulator 19'da tahmini olarak kaç FPS alırım?
Sistem özelliklerim şu şekilde;

i3 3120M.
Intel HD Graphics 4000.
4 GB DDR 3 1600 MHz RAM.

15-20-30 arası bende i5 8250U ve AMD Radeon laptop var 60FPS sabit alıyorum ama RAM'iniz 4 GB olduğu için anlık donmalar olur.
Bir de eğer laptop kullanıyorsanız güç seçeneklerinden işlemcinizi tam verim moduna almanızı öneririm oyunlarda 2 kat FPS yükselişi sağlar.

Son düzenleme:
15-20-30 arası bende i5 8250U ve AMD Radeon laptop var 60FPS sabit alıyorum ama RAM'iniz 4 GB olduğu için anlık donmalar olur.
Bir de eğer laptop kullanıyorsanız güç seçeneklerinden işlemcinizi tam verim moduna almanızı öneririm oyunlarda 2 kat FPS yükselişi sağlar.

Katılıyorum. Benim de laptopum Ryzen 3 3200U Vega 3 Graphics gerçekten iyi bir laptop fakat RAM'i 4 GB olduğu için oyunlarda donmalar yaşıyorum en kısa zamanda bir 4 GB daha takacağım. Laptoplarda RAM'in çok olması şart gerçekten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı