i3 3210 RX 570 sistem uyumlu mu?

Enes1538

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni sistem topluyorum ama parça parça. RX 570 alacağım işletim sistemim i3 3210 3.20 GHz uyumsuzluk sıkıntısı oluşabilir mi? Zaten bir süre kullanacağım, ayrıca H-61M DS 2 anakartım var. Uyumsuzluk oluşabilir mi?

Teşekkür ederim ama tam cevabı vermediniz dar boğaz olacağını biliyorum ama uyumsuzluk olurmu bilmiyorum bide intel oyumlu ddr 4 anakart önerebilirmisiniz i3 le oyumlu olacak

Teşekkür ederim ama tam cevabı vermediniz darboğaz olacağını biliyorum ama uyumsuzluk olur mu bilmiyorum bir de Intel oyumlu DDR 4 anakart önerebilir misiniz i3 le oyumlu olacak.

Uyumsuzluk olmaz ama dediğiniz gibi darboğaz olur. Eğer ki anakartı DDR4 bir anakart ile değiştirirseniz elinizdeki işlemci uyumlu olmayacaktır. Dolayısıyla yeni bir işlemci almak zorunda kalacaksınız. Ayriyeten RAM'lerinizinde değişmesi gerekecek DDR3'den DDR4'e geçiş yaptığınız için. Anakart önerisi konusuna gelirsek B250 çipsetli bir anakart alıp 6 ve 7. nesil Intel bir işlemci kullanabilirsiniz. Bu Pentium G4560'da olur i3 6100 veya 7100'de olur i7 7700'de olur seçim size kalmış. İşlemci ve anakart uyumunu bir araştırırsanız iyi olur. Pentium G4560 ile RX 570 kullanmanızı önermem darboğaz olacaktır. En düşük i3 7100 alınız %10'luk bir darboğaz olacaktır. Bütçeniz varsa i5'lere yönelin.

i5 9400 F olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…