Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 5 Mart 2022 #1 İşlemcim destekliyor ve Gigabyte anakartım. Giriyorum BIOS'tan gelişmiş CPU ayarlarına yok öyle bir seçenek.
İşlemcim destekliyor ve Gigabyte anakartım. Giriyorum BIOS'tan gelişmiş CPU ayarlarına yok öyle bir seçenek.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.208 Çözümler 86 5 Mart 2022 #2 Anakart modeli neydi?
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 5 Mart 2022 #3 Hououin Kyouma dedi: Anakart modeli neydi? Genişletmek için tıkla...
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.208 Çözümler 86 5 Mart 2022 #4 Ardaa41 dedi: Eki Görüntüle 1323182 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi yapın. O seçenek yoksa BIOS güncellemesi gerekebilir.
Ardaa41 dedi: Eki Görüntüle 1323182 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi yapın. O seçenek yoksa BIOS güncellemesi gerekebilir.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 5 Mart 2022 #5 Hououin Kyouma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi yapın. O seçenek yoksa BIOS güncellemesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... 1 sene önce vardı neden anlamadım. Hiç BIOS güncellemesi yapmadım.
Hououin Kyouma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi yapın. O seçenek yoksa BIOS güncellemesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... 1 sene önce vardı neden anlamadım. Hiç BIOS güncellemesi yapmadım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.208 Çözümler 86 5 Mart 2022 #6 Ardaa41 dedi: 1 sene önce vardı neden anlamadım. Hiç BIOS güncellemesi yapmadım. Genişletmek için tıkla... 1 sene önce varken şimdi mi yok?
Ardaa41 dedi: 1 sene önce vardı neden anlamadım. Hiç BIOS güncellemesi yapmadım. Genişletmek için tıkla... 1 sene önce varken şimdi mi yok?
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 5 Mart 2022 #7 Hououin Kyouma dedi: 1 sene önce varken şimdi mi yok? Genişletmek için tıkla... Evet.