Çözüldü i3 3210 sistem ''no signal'' hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Öncelikle herkese sağlıklı günler iyi forumlar dilerim. Ben bilgisayarım ile ilgili yardım isteyecektim, önce sorunla başlayayım mesela bazen normal sorunsuz şekilde açılıyor fakat bazen no signal yazısı gelip PC sürekli kendini tekrar tekrar açıp kapatıyor. Bilgisayarın fişi, PS4 fişi, TV fişi aynı prizin üstünde yer alıyor ve sorunun bundan olabileceğinin ihtimali var mı? Bilgisayarcıya götürdüğümde içinde bir sorun var deyip 30 TL almıştı. Bunu öncelikle ve daha önemseyerek cevaplarsanız mutlu olurum. Sistemimi yazacağım. Ben bilgisayarı gündelik kullanıcı şeklinde kullanıyorum yani YouTube, Spotify, Netflix gibi platformlarda takılıyorum o yüzden oyun oynama amacım yok. Bilgisayarı yaklaşık 2011 yılından beri kullanıyorum sanırım. Sadece ekran kartı ve güç kaynağı değiştirdim bu zamana kadar.

Intel Core i3 3210 2 cores 4 threads 3.20 GHz.
6 GB RAM ( 4+2 1333MHz)
HD 8510 ( HD8510=HD5570 diyebiliriz) 1 GB ekran kartı.
Everest PSU EPS-4900B ( 5 aydır kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok.) 300 Watt ve 350 peak değerleri var.
Gigabyte H61M-S2PV rev 2.2 anakart.
HDD: ST500DM005 HD502HJ SATA device 3.5 inch 500 GB.

Bilgisayarda SSD yok. Neler önerebilirsiniz? Ben format atıp tekrardan temiz bir şekilde kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
6 GB RAM vardı 4+2 şeklinde fakat 2 GB RAM bozulunca... Tekrardan 4 GB ile kaldım. Bilgisayar düzeldi.
Öncelikle herkese sağlıklı günler iyi forumlar dilerim. Ben bilgisayarım ile ilgili yardım isteyecektim, önce sorunla başlayayım mesela bazen normal sorunsuz şekilde açılıyor fakat bazen no signal yazısı gelip PC sürekli kendini tekrar tekrar açıp kapatıyor. Bilgisayarın fişi, PS4 fişi, TV fişi aynı prizin üstünde yer alıyor ve sorunun bundan olabileceğinin ihtimali var mı? Bilgisayarcıya götürdüğümde içinde bir sorun var deyip 30 TL almıştı. Bunu öncelikle ve daha önemseyerek cevaplarsanız mutlu olurum. Sistemimi yazacağım. Ben bilgisayarı gündelik kullanıcı şeklinde kullanıyorum yani YouTube, Spotify, Netflix gibi platformlarda takılıyorum o yüzden oyun oynama amacım yok. Bilgisayarı yaklaşık 2011 yılından beri kullanıyorum sanırım. Sadece ekran kartı ve güç kaynağı değiştirdim bu zamana kadar.

Intel Core i3 3210 2 cores 4 threads 3.20 GHz.
6 GB RAM ( 4+2 1333MHz)
HD 8510 ( HD8510=HD5570 diyebiliriz) 1 GB ekran kartı.
Everest PSU EPS-4900B ( 5 aydır kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok.) 300 Watt ve 350 peak değerleri var.
Gigabyte H61M-S2PV rev 2.2 anakart.
HDD: ST500DM005 HD502HJ SATA device 3.5 inch 500 GB.

Bilgisayarda SSD yok. Neler önerebilirsiniz? Ben format atıp tekrardan temiz bir şekilde kullanmak istiyorum.
Bunu ben de yaşadım sonra ekran kartını çıkartıp pci express slotunu hava ile temizledim aynı şeyleri hdmi ve vga girişleri için de yaptım düzeldi sorunsuz kullanıyorum. Kasayı açmışken ramleri de temizleyebilirsiniz. Ayrıca önerim yakın zamanda psu değişmenizdir. Everest frisby vs. markaların psuları çok sorunlu...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı