i3 3210 Sistem Yükseltme Önerisi

Daha fazla  
Yakında sanal makine ile Linux kullanmaya başlayacağım uzun bir süre. Ancak sanal makineyle kullanınca kasıyor. Dual Boot da yapmak istemiyorum çünkü hem Windows hem Linux aynı anda kullanmam gerekiyor. Yavaş yavaş ve parça parça yükselteceğim için önce en önemli şeyleri yükseltmem gerek. Sistemimi paylaşıyorum:

İntel İ3 3210 - 4 GB Ram - Wibtek H61-MX Anakart - İntel HD 2500 - 500GB HDD - 300W PSU - Windows 7 Professional

"Sanal Makine İle Linux'u Kasmadan Kullanabilmek İçin"
ilk önce hangi parçamı yükseltmeliyim? Bana RAM yükseltmesi yap dendi ancak sizlere de danışayım.

RAM yükseltme önemli doğru demişler.

Hocam yanına aynısı bulabirseniz bir 4 GB alabirsiniz. Mümkün olduğu kadar aynı değerde olsun.

A320 serisi ucuz bir anakart + 3000MHz DDR4 - 8 GB RAM ve Ryzen 3 2200G ile gayet iyi bir sistem kurabilirsiniz. Bütçe yeterse gayet iyi yükseltme olur.
Şu an elimde belirli bir bütçe var ancak henüz biriktirme aşamasındayım. İleride direk sıfırdan yeni bir sisteme geçeceğim ancak şu anlık yeni sistem alma gibi bir şansım yok maalesef. Sadece yükseltme yapabilirim.

Yavaş yavaş alabilirsiniz bu parçaları;
1. anakart ve RAM
2. Ryzen APU
3. PSU.
4. ekran kartı.
5. kasa.
6.SSD

Bu şekilde yavaş yavaş yükseltebilirsiniz.

Yavaş yavaş alabilirsiniz bu parçaları;
1. anakart ve RAM
2. Ryzen APU
3. PSU.
4. ekran kartı.
5. kasa.
6.SSD

Bu şekilde yavaş yavaş yükseltebilirsiniz.
Sıkıntı şu, anakart alırsam Ryzen tabanlı almam gerekir. Hem işlemci hem anakart hem de RAM alabilecek gücüm henüz yok. O yüzden alsam da bir kenarda durur ancak. Şimdilik RAM yükseltmesi mantıklı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…